Pris fra: 
1.819,- pr person

Velvære på Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski og Spa - Wellness midt i naturen. Slapp av og nyt natur og avslappende dager på Norefjell

3 dager med velvære!

Norefjell Ski & Spa har i 4 år blitt kåret til Norges ledende spa-hotell og her tilbys det rekreasjon og skjønne spa-opplevelser i vakre omgivelser 815 m.o.h. Hotellet ligger fint til i de norske fjellene og her tilbys det også friluftsaktiviteter både om sommeren og vinteren. Spahotellet ligger kun halvannen times kjøretur fra Oslo og Gardermoen.

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjells natur og dyreliv, og disse motivene går igjen i hele hotellets innredning. Hotellet fikk utmerkelsen «Norway’s leading Spa & Resort» i 2015, 2016, 2017 og 2018 av World Travel Awards og har også fått «Country winner: Luxury Resort Spa – World Luxury Spa Awards» i 2017. I 2019 og 2020 har de igjen vunnet «Norway’s leading Resort» og «Norway’s Best Resort Spa».

Fra Restaurant 815, som er åpen fra onsdag til lørdag, har dere hotellets beste utsikt. Kjøkkenet fokuserer på bruk av sunne og friske råvarer for å skape en matopplevelse som både gir dere en kulinarisk opplevelse og ny energi til neste dag. I Restaurant 815 serveres det hver morgen en god og sunn frokost med et stort utvalg av økologiske produkter. Her finner dere varm mat, brød, pålegg og ost, frisk frukt og grønnsaker. Her kan dere også avslutte dagen med en middag omgitt av store vinduer og massevis av naturlig lys, som skaper gode rammer for et lekkert måltid.

Sommeren 2021 åpnet hotellet sin nye restaurant: Matbaren. Matbaren er åpent 7 dager i uka. Her tilbys det en enklere og familievennlig meny. Det serveres forrett, hovedrett og dessert. Her finner dere mange gode og populære pizzaer på menyen.

Lobbybaren er det perfekte møtestedet før middagen eller når dere ønsker å nyte ettermiddagssolen på terrassen utenfor med en kaffe eller en iskald øl.

I vintersesongen er det afterski i helgene i hotellets bar, Bar52. Hotellet har også en pizzeria nede i Bar52 med inngang fra gårdsplassen. Her kan dere nyte klassisk italiensk pizza og andre gode retter. Her får dere også lov til å gå inn med skistøvler på. Hvis dere ønsker å ta maten med dere til rommet kan dere be om take away.

Det er gratis trådløst internett på hotellet.

3 dager inkl.
  • 2 x overnattinger
  • 2 x frokostbuffé
  • 1 x 3-retters meny/buffé
  • Gratis parkering
  • Gratis internett

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Velvære på Norefjell Ski & Spa

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere spennende reiser

Vis forrige slide
Vis neste slide