Pris fra: 
7490,-

Natur, Vin og Gourmet i eksepsjonelt naturskjønne omgivelser i Sør-Afrika.

Natur, Vin og Gourmet i eksepsjonelt naturskjønne omgivelser i Sør-Afrika. Se våre forslag til overnatting og aktiviteter!

TILBUD - NATUR, VIN OG GOURMET                                        

Franschhoek, en knapp times biltur fra Cape Town, er Sør-Afrikas kulinariske sentrum. Like ved er også vinhovedstaden Stellenbosch. Her finner du restauranter og vingårder fra absolutt øverste hylle. Her er også en rekke andre attraksjoner som tennis, ridning, fotturer, museer og mye mer å gjøre.

OVERNATTING

Vi har plukket ut et parforslag etter å ha besøkt stedet, og kan anbefale disse:
Maison Chablis Guest House
Dette rolige boutique Bed& Breakfast i georgiansk stil i hjertet av drømmedestinasjonen Franschhoek, bare en time unna Cape Town, er svært ettertraktet og rangert som  "Upper four-star Luxury" av The Portfolio Collection. Besøkt av lokale kjendiser, forretningsfolk og kresne sørafrikanske og internasjonale reisende, er dette velutstyrte, eksklusive etablissementet omgitt av majestetiske fjell og plassert innen gangavstand fra det sjarmerende, historiske landsbysentrumet i Franschhoek, med sine herlige gatekafeer, prisbelønte restauranter, museer og gallerier. Maison Chablis er også en kort kjøretur unna mange av Capes berømte vingårder, golfbaner i verdensklasse og uberørte strender. Uansett hva du er i humør til, vil det kunnskapsrike personalet peke deg i riktig retning med skreddersydde forslag. Maison Chablis er omgitt av eldgamle eiketrær som ligger i en bortgjemt, velstelt hage med et uberørt svømmebasseng. Gjestene kan være sikre på rolig luksus hvor man kan slappe helt av fra kjas og mas av frenetisk byliv. Hvert av de nyoppussede og vakkert dekorerte, åtte moderne soverommene har eget bad, førsteklasses møbler og dekor, luksuriøst brodert sengetøy og individuell DSTV. En overdådig frokost serveres hver morgen i det nydelige, solfylte frokostrommet og er inkludert i prisene for valuta for pengene. Gjestene vil bli tatt godt vare på med oppmerksomhet til detaljer og en veldig spesiellmerkevare av varm og omsorgsfull gjestfrihet fra Cape.                                               
Eieren James Calderwood vil sørge for at ditt opphold blir minneverdig, storslått og fredelig.
Priserfra Kr. 995,-   per rom/natt

Ashbourne House Guest House
Vakkert og gjestfritt siden 1897!                                                                                                          
Dette overnattingsstedet ligger i enkel gangavstand fra den berømte Franschhoek Main Road, med sine restauranter, barer og gallerier.
Åtte vakkert og individuelt innredede rom og suiter med høykvalitetssenger som gir deg en god søvn.  Her finner du også et hyggelig sitte område som gjenspeiler luksusen og stilen til gjestehusets koloniarv.  I den frodige hagen finner du et oppvarmet basseng med mange bassengstoler. Alle rommene har klimaanlegg, rask fiberoptikk wifi, minibar, flatskjerm-TV med DStv, safe, kaffe- og tebrett. Gratis ettermiddagskake.  Hver morgen serverer hotellet en enestående frokost.
Priser fra Kr. 1140,- per rom/natt

AKTIVITETER

PRIVAT VINTUR I FRANSCHOEK DALEN
Privat vintur med sjåfør/guide i Franschhoekdalen. Turen tar ca. 4-5 timer, med besøk og vinsmaking på 4-5 anbefalte vingårder. Vi starter i fjellsiden på Haute Cabriere, kanskje det beste stedet for elskere av boblende drikke, fortsetter på lille og sjarmerende Chamonix, og store monumentale Grande Provence. Stikk også innom galleriet der.  Lunsj på den prisbelønte vingårdsrestauranten "Bread& Wine" på Moreson (ikke inkludert, se menyen på linken under!) Flere gode alternativer for ettermiddagen, antallet bestemmer dere selv, men høykommersielle La Motte har et praktfullt velkomst senter. Og når man er nesten "hjemme", anbefales en stans m/fotografering ved den enorme Nelson Mandela statuen utenfor Verster Prison der han tok sine første skritt i frihet etter 27 år i fangenskap. Vi anbefaler også et besøk på det lille vinhuset Freedom Hill like ved, der man bl.a. har merket "Freedom Walk" med Mandelas fangenummer på og en rekke andre svært gode viner.
Noen av vingårdene har et gebyr for smaking, ca. NOK 10-25. Dette er ikke inkludert i vinturene, da det er stor variasjon mellom hva gjestene ønsker å smake og betale for. Ved kjøp av vin frafalles som regel dette gebyret.
Se nettsidenewww.cabriere.co.za, www.chamonix.co.za, www.grandeprovence.co.za www.moreson.co.za/pages/bread-wine-vineyard-restaurant
 
PRIVATVINTUR I FJELLENE                                                                                                                              
Privat "utsiktsvintur" i fjellsidene rundt Franschhoek med vinsmaking og kulturelle opplevelser, varighet 4-5 timer med besøk på 5 vingårder. Mens smaksløkene er friske starter vi på en av landets absolutt beste, Kanonkop, berømt for sine viner basert på den lokale druen Pinotage.  Praktfullutsikt og god vin får man på Tokara, fulgt av lunsj (for egen regning) på nok en håndplukket og svært eksklusiv vingårdsrestaurant med mye flott kunst, Del Aire. Topp service og eksotisk vinutvalg får man litt lengre ned i åssiden på eldgamle Zorgvliet! Turen avsluttes på det rustikke og interessante Solms Delta, som har en helt spesiell historie. Her finnes også et lite museum, og vinene er særskilt spennende.                                                                                                                                                            
Se nettsidenewww.kanonkop.co.zawww.tokara.co.zawww.delaire.co.za, www.zorgvlietwines.com, www.solms-delta.co.za
 
HERMANUS HVALSAFARI  
Hermanus hvalsafari er kjent for den mest produktive hvalopplevelsen i verden, og tilbyr den beste hvalsafari i området. Bare en 2 timers kjøretur fra Cape Town, på den sørvestlige siden av Walker Bay fra den ikke-kommersialiserte og sjarmerendefiskerbyen Gansbaai.  Dette området er også kjent for sin burdykking med hvithai. Her finner du den sanne perlen av Sør-Afrikas landbaserte hvalsafari fra klippene til De Kelders.  Selskapet spesialiserer seg på båtbasert hvalsafari, og tilbyr en unik personlig service til alle kunder. Walker Bay er feiret som det beste stedet i verden for å se de praktfulle Southern Right Whales.

JOHANNESBURG OG SOWETO
Offisiell City Sightseeing med en to etasjers buss. Daglige avganger, to forskjellige ruter og 16 stopp.
BOULDERS PENGUIN COLONY
Dette pittoreske området, med enorme steinblokker som deler små, sandete viker, er hjemsted for en koloni med rundt 3000 herlige afrikanske pingviner. En strandpromenade går fra Boulders Visitor Center ved Foxy Beach-enden av det beskyttede området – en del av Table Mountain National Park – til Boulders Beach, hvor du kan komme deg ned på sanden og blande deg med pingvinene. Ikke la deg friste til å klappe dem: de har skarpe nebb som kan forårsake alvorlige skader.  Størstedelen av kolonien, som har vokst fra bare to hekkepar i 1982, ser ut til å foretrekke å henge på Foxy Beach, hvor de, som nonchalante, forkrøplede supermodeller, gledelig ignorerer hærene av kameratunge turister som knipser av gårde på utsiktsplattformene.(Selve stranden er forbudt for besøkende.)
 
FRANSCHHOEK WINE TRAM
Den beste måten å se dette fantastiske vinlandskapet på! Hopp om bord og oppdag skjønnheten i Franschhoek-dalen på best mulig måte! For den perfekte starten på dagen med oss, ankom enten Franschhoek- eller Groot Drakenstein-terminalen(avhengig av hvilken tur/linje du velger), og ta en kaffe og Beignet – vårt varemerke, klassisk fransk bakverk!  Det mest populære alternativet er Hop-on Hop-off Experience, som lar deg gjøre nettopp det – hopp av og på som du vil, og opplev de forskjellige aktivitetene som tilbys, enten det er vinsmaking, en kjeller tur, lunsj eller bare en spasertur gjennom vingårdene. Og når du er klar, bare hopp på for å fortsette reisen! Velg mellom åtte forskjellige linjer, som hver besøker et utvalg av vingårder som viser frem en egen del av Franschhoek-dalen. Du kan velge hvor lang tid du bruker på hvert sted (innenfor linjeplanen, selvfølgelig), hvor du spiser, hvor du drikker og aktivitetene du deltar i.
 
WINEMAKER FOR A DAY
Lag din egen flaske vin til å ta med hjem eller nyte til middagen! Bli med på vår Winemaker for en dag ® workshop og lær den edle kunsten å blande vin, lag din egen flaske vin til å ta med hjem eller nyte med middagen på Café Franschhoek. Wine Blending, prosessen der viner fra ulike druesorter blandes for å skape en vin som er bedre enn summen av vinene i blandingen, har en lang tradisjon. Faktisk er de fleste viner på markedet blandinger. I denne to timers workshopen vil du lære hvordan vinblanding gjøres, og du vil blande din egen flaske vin. Du skal korke, kapsle og merke flasken. Et unikt og morsomt verksted for alle med interesse for vin!  Workshopen er begrenset til åtte deltakere. Alle deltakere må være 18 år eller eldre.

 

THE BOUTIQUE GALLERY
Et unikt galleri på flere måter. Eieren Ellen Christian-Vaesen sier følgende på nettsiden:    «Velkommen til den fantastiske verdenen til The Boutique Gallery. Og ja, jeg skriver en vidunderlig verden, fordi det er akkurat dette jeg ønsker for galleriene våre: de skal være et sted hvor besøkende kan bli overrasket over den kontinuerlige kreativiteten til kunstnerne våre, slik at du kan flykte fra virkeligheten for en stund. Kunst som kan få deg til å le eller gråte, kunst som du kan bli begeistret av eller tvert imot beroliget av, men definitivt kunst som aldri vil forlate deg uberørt.

PAKKEPRIS - 10 DAGERS PAKKE

Pakken inneholder:
* 10 netter inkludert frokost på Maison Chablis i dobbeltrom
* Privat vintur i Franschhoek dalen med vinsmaking som beskrevet over
* Privat vintur i fjellene med smaking som beskrevet over
* Billetter til Wine Tram Hop-On-Hop-Off
* Winemaker For A Day Workshop
* Hermanus Hvalsafari
Pris per person Kr. 7.490,-
(Fly ikke inkludert!)

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Natur, Vin og Gourmet i eksepsjonelt naturskjønne omgivelser i Sør-Afrika.

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere reiser i Norge

Vis forrige slide
Vis neste slide