Pris fra: 
7490,-

Natur, Vin og Gourmet i eksepsjonelt naturskjønne omgivelser i Sør-Afrika.

Natur, Vin og Gourmet i eksepsjonelt naturskjønne omgivelser i Sør-Afrika. Se våre forslag til overnatting og aktiviteter!

TILBUD - NATUR, VIN OG GOURMET                                        

Franschhoek, en knapp times biltur fra Cape Town, er Sør-Afrikas kulinariske sentrum. Like ved er også vin- hovedstaden Stellenbosch. Her finner du restauranter og vingårder fra absolutt øverste hylle. Her er også en rekke andre attraksjoner som tennis, ridning, fotturer, museer og mye mer å gjøre.

Forslag til program Sør-Afrika :

OVERNATTING

Vi har plukket ut et par forslag etter å ha besøkt stedet, og kan anbefale disse:

Maison Chablis Guest House

Dette rolige boutique Bed & Breakfast i georgiansk stil i hjertet av drømme destinasjonen Franschhoek, bare en time unna Cape Town, er svært ettertraktet og rangert som "Upper four-star Luxury" av The Portfolio Collection.  Besøkt av lokale kjendiser, forretningsfolk og kresne sørafrikanske og internasjonale reisende, er dette velutstyrte, eksklusive etablissementet omgitt av majestetiske fjell og plassert innen gangavstand fra det sjarmerende, historiske landsby sentrumet i Franschhoek, med sine herlige gate-kafeer, prisbelønte restauranter, museer og gallerier.  Maison Chablis er også en kort kjøretur unna mange av Capes berømte vingårder, golfbaner i verdensklasse og uberørte strender. Uansett hva du er i humør til, vil det kunnskapsrike personalet peke deg i riktig retning med skreddersydde forslag. Maison Chablis er omgitt av eldgamle eiketrær som ligger i en bortgjemt, velstelt hage med et uberørt svømmebasseng. Gjestene kan være sikre på rolig luksus hvor man kan slappe helt av fra kjas og mas av frenetisk byliv.
Hvert av de nyoppussede og vakkert dekorerte, åtte moderne soverommene har eget bad, førsteklasses møbler og dekor, luksuriøst brodert sengetøy og individuell DSTV. En overdådig frokost serveres hver morgen i det nydelige, solfylte frokostrommet og er inkludert i prisene for valuta for pengene. Gjestene vil bli tatt godt vare på med oppmerksomhet til detaljer og en veldig spesiell merkevare av varm og omsorgsfull gjestfrihet fra Cape. Eieren James Calderwood vil sørge for at ditt opphold blir minneverdig, storslått og fredelig.

Priser fra Kr. 995,-   per rom/natt

Ashbourne House Guest House

Vakkert og gjestfritt siden 1897!  Dette overnattingsstedet ligger i enkel gangavstand fra den berømte Franschhoek Main Road, med sine restauranter, barer og gallerier.   Åtte vakkert og individuelt innredede rom og suiter med høykvalitets senger som gir deg en god søvn.  Her finner du også et hyggelig sitte område som gjenspeiler luksusen og stilen til gjestehusets koloniarv.  I den frodige hagen finner du et oppvarmet basseng med mange basseng stoler. Alle rommene har klimaanlegg, rask fiberoptikk wifi, minibar, flatskjerm-TV med DStv, safe, kaffe- og tebrett. Gratis ettermiddags kake.  Hver morgen serverer hotellet en enestående frokost.

Priser fra Kr. 1140,- per rom/natt

 

Dag 1
Avgang OSL på ettermiddagen med ankomst neste formiddag.

DAG 2
Ank. Cape Town og leiebil ca 1 time til de franske hugenotters paradisdal Franschhoek (www.franschhoek.org.za). Underveis foreslår vi vinsmaking m/lunsj på Eikehof, rett før innkjøringen til Franschhoek , ved Helveteshøgda (Helshoogte) som hugenottfamiliene slet seg over med okse og kjerre blant leoparder, løver og elefanter (dalens nederlandske navn var  Oliphantshooek før franskmennene kom sent på 1600-tallet). Innlosjering på et sjarmerende gjestehus i sentrum. (se over) Franschhoeker Afrikas kulinariske hovedstad med knapt 20 000 innbyggere, og Capetonians og andre drar ofte dit for å spise og drikke lokale viner. Så, det er mye å velge i, men som et forslag til første middag -hva med å spise ute på Cafe Franschhoek - et av de mange kulinariske høydepunktene man kan finne.

Dag 3
Etter en stor frokost og en svømmetur i bassenget er det tid for sightseeing. Inkludert blant annet fengslet med Nelson Mandelas «Walk to Freedom» rett i nærheten. Deretter videre til Fairwiew farms med Royal Tasting med wine &cheese pairing, minst 8 av hver, www.fairview.co.za . Ettermiddagen kan benyttes til mer vinsmaking, til brandy & chocolate pairing, ølsmaking, eller å rusle rundt i Franschhoek. Kveldenavsluttes så med ett av turens mange høydepunkter, solnedgangs-braai(grillfest) på en boutique winery med byens beste utsikt, My Wyn, www.mywynfranschhoek.co.za.

The Wine Train

Dag 4
I dag er det tid for en tur til Cape Town, Table Mountain eller Signal Hill. Noen ganger er det tåke og bordduken ligger over Table Mountain – i de tilfeller Djevelen har tapt røykekonkurransen med vanDer Merwe!
Dersom det er lang kø til kabelbanen til «Bordfjellet», kan man velge alternativet. Man har samme utsikten fra Signal Hill (bare litt lavere).Deretter shopping og lunsj på Waterfront, som ligner Aker Brygge i Oslo, bare fire ganger større.  Dersom man ikke shopper/lunsjer for lenge, kan man på hjemturen ta en tur innom pingvin kolonien.

Dag 5
Hvis lunch og shopping tok for lang tid, kan pingvin kolonien i dag kombineres med en tur til Kapp det Gode Håp, eller med en privat vintur vintur i Franschoekdalen. Turen tar ca. 4-5 timer, med besøk og vinsmaking på 5 anbefalte vingårder. Inkludert er vingården Haute Cabriere, lille og sjarmerende Chamonix og store og monumentale Grande Provence.

Dag 6
I dag er det kanskje en tur til Robben Island. Det er et populært sted å besøke, så det vil nok ta minst halve dagen, men de fleste synes det er verdt turen.

Dag 7
Det er dagen for lunsj på nok et boutique winery. Prøv å unngå de store kommersielle vingårdene, bortsett fra Fairview. Om det er plass, kan vi anbefale middag på gården til sir Richard Branson, Mont Rochelle – eller enda bedre, La Petite Colombe, som er rangert som verdens 43. beste restaurant!  www.lapetitecolombe.com.

Dag 8
Besøk Hugenott museet med smaking av utsøkt gyllent og rosa boblevann før eller etter.  Lunsj på golfklubben – og muligheter for en runde golf for dem som måtte ønske dette (må forhåndsbestilles, gjerne fra morgenen av). Topp bane konstruert av selveste Jack Nicklaus, www.pearlvalley.co.za . Eventuelt Johannesburg og Soweto i en offisiell to etasjers buss. Daglige avganger og to forskjellige ruter kan velges, med 16 stopp underveis.

Pearl Valley Golf Club

Dag 9
WINEMAKER FOR A DAY - Lag din egen flaske vin til å ta med hjem eller nyte til middagen! Bli med på vår Winemaker for en dag® workshop og lær den edle kunsten å blande vin, lag din egen flaske vin til åta med hjem eller nyte med middagen på Café Franschhoek. Wine Blending, prosessen der viner fra ulike druesorter blandes for å skape en vin som er bedre enn summen av vinene i blandingen, har en lang tradisjon. Faktisk er de fleste viner på markedet blandinger. I denne to timers workshopen vil du lære hvordan vin blanding gjøres, og du vil blande din egen flaske vin. Du skal korke, kapsle og merke flasken.  Et unikt og morsomt verksted for alle med interesse for vin!  Workshopen er begrenset til åtte deltakere. Alle deltakere må være 18 år eller eldre.

Dag 10
Retur ut på dagen med ankomst Oslo neste dag.

Vi anbefaler leiebil under oppholdet, kontakt oss for tilbud på flybilletter og leiebil! Oppholdet kan utvides om ønskelig!

                           

 

PAKKEPRIS - 10 DAGERS PAKKE

Pakken inneholder:
* 10 netter inkludert frokost på Maison Chablis i dobbeltrom
* Privat vintur i Franschhoek dalen med vinsmaking som beskrevet over
* Privat vintur i fjellene med smaking som beskrevet over
* Billetter til Wine Tram Hop-On-Hop-Off
* Winemaker For A Day Workshop
Pris per person Kr. 7.490,-
(Fly ikke inkludert!)

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Natur, Vin og Gourmet i eksepsjonelt naturskjønne omgivelser i Sør-Afrika.

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere spennende reiser

Vis forrige slide
Vis neste slide