Pris fra: 
3990,- pr person

Fotball i England

Vi tilbyr nå billetter til flere lag i Premier League 2023/2024, inkludert Manchester City, Chelsea, Arsenal, Manchester United Newcastle og Liverpool!

Fotball er best på stadion

Med en pakke fra Worldwide Tickets kan du se ditt favorittlag i England på en enkel , trygg og rimelig måte. Alle våre pakker er offisielle og godkjente av den aktuelle klubben.
Har du hotell med oss, blir billettene dine enten sendt elektronisk, eller levert og venter på deg ved sjekk inn.
Vi bruker kun trestjerners hoteller med god beliggenhet, og utvider gjerne oppholdet ditt med ekstra netter om ønskelig.
NB! TV- selskapene flytter av og til på kamper, sjekk alltid med oss om kampen din er flyttet før du bestiller fly. Vi kan også være behjelpelig med fly om det ønskes.
NB! For 2023/2024 sesongen er alle priser dynamiske, og kan endres uten forutgående varsel. Ta kontakt for mer info og oppdaterte priser!

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Fotball i England

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere spennende reiser

Vis forrige slide
Vis neste slide