Pris fra: 
8.650,-

Golf i USA

Spill golf i USA hele året! Vi har flere destinasjoner med pakkeløsninger inkludert fly og overnatting!

GOLF I USA

Flere og flere Nordmenn tar med golfkøllene på ferie – og hvorfor ikke? I USA kan du oppleve besparelser på 40-50% på greenfee og overnatting på baner av høy klasse.
Når nordmenn tenker golf i USA er det nok Florida de fleste tenker på. Under har vi imidlertid også med et par andre spennende destinasjoner med topp golf, – hvorfor ikke prøve noe nytt?

FLORIDA

Vi har gode kontakt med flere golf destinasjoner som er med på PGA Tour. Bay Hill, PGA National og Doral alle har baner på touren – følge i Henrik Bjørnstads fotspor og spill banene du ser på TV. Alternativt kan du leie et hus og utforske golf banene på eget hånd.

REUNION RESORT

Ginn Reunion Resort er å finne i utkanten av Orlando. Reunion er å finne på et privat området med hotell, villaer, og leiligheter. Det er 3 baner designet av tre kjent spillere; Jack Nicklaus, Arnold Palmer og Tom Watson. Her spiller kvinnene på LPGA en turnering (på Palmer banen), og Annika Sørenstam har lagt sitt Golf Academy her. Du kan bo på hotellet, eller leie et av de fantastiske husene som du ser langs banene. Er dere en stor familie eller kanskje en guttegjeng på 8-10 stykker er dette et perfekt alternativ.

For mer informasjon se her >>

OMNI CHAMPIONS GATE
Omni Champions Gate ligger kort vei fra Reunion. Hotellet er ikke vanskelig å se fra avstand da det er ganske høyt i forhold til omgivelsene. Vi har valgt dette hotellet på grunn av at det holder en veldig høy standard til svært gode priser. Du kan bo enten på hotellrom eller i bungalow. Det er to golfbaner som ligger like ved som er tilknyttet hotellet. Banene er designet av ”The Shark”, Greg Norman, og huser David Leadbetter Golf Academy.

For mer informasjon se her >>

CALIFORNIA

HYATT GRAND CHAMPIONS – RESORT, VILLAS & SPA

Etter du er ferdig med golfrunden eller tennismatchen, kan du ta en tur i hotellets Spa Aqua for en fantastiske massasje. Dette flotte anlegget ligger omslynget av en golfbane, og byr på all tenkelig komfort! Hyatt Grand Champions i Indian Wells er kjent for Skins Golf Turneringen for kvinner.

For mer informasjon se her >>

DESERT SPRINGS – A JW MARRIOTT RESORT & SP
Palm Springs har utallige resorts med egne golfbaner. Vi har plukket ut Marriott Resort & Spa fordi den gir deg et bosted med høy standard og en flott golfbane til en rimelig pris, etter vår vurdering.

For mer informasjon se her >>

THE REAL AMERICA

Det er hundrevis av utmerkede golfbaner i hele Real America-regionen, og golfere blir stadig overrasket over hva de kan finne på steder de aldri trodde var mulig. De er også overrasket over å finne ut at de kan spille golf på mange baner seks til syv måneder i året blant nasjonalparker og spektakulær natur. Men i tillegg til de ulike banene i hele regionen er det førsteklasses resort-baner rangert i Golf Digests “America’s 75 Best Resort Courses” og ved National Golf Foundation.

SØR DAKOTA

Den nordøstlige delen av staten er dekket med rolige innsjøer og 29 vakre, rolige golfbaner som tilbyr golfelskere muligheten til å slappe av på vidåpne baner. De store innsjøene i det sentrale området tilbyr utsikt over Missouri River, svakt skrånende prærie åser og viftende gress. Her vil alle ferdighetsnivåer bli utfordret. Black Hills, Badlands og Lakes-området i South Dakota har flere golfbaner omgitt av majestetisk furu-dekket fjell hvor golfere vil finne 22 baner å bli utfordret på.

MEADOWBROOK I RAPID CITY som er rangert blant de 50 beste offentlige banene i USA.

For mer informasjon se her >>

DAKOTA DUNES, øst for Sioux City, designet av Arnold Palmer, har blitt kåret til den beste banen i South Dakota av Golf Digest og Golfweek.

For mer informasjon se her >>

NORD DAKOTA

HAWKTREE i Bismarck drar nytte av landskapets vannhull og naturlig bølgende åser. I 2006 var det Golf Digests # 19 av Amerikas 100 største golfbaner, og var også på Golf Digests 2011-12-rangering av Amerikas 100 beste offentlige baner.

For mer informasjon se her >>

BULLY PULPIT i Medora er en utfordrende bane i det vakre Badlands nær Medora. Den ble rangert America’s # 1 Affordable Public Course i 2006 av Golf Digest.

For mer informasjon se her >>

TRIPLE CHALLENGE – HAWKTREE GOLF CLUB har sluttet seg til disse to andre fremragende North Dakota golfklubbene – Bully Pulpit Golf Club, og The Links of North Dakota, for å gi en utrolig mulighet for golfere som er klare for en ekte utfordring.

For mer informasjon se her >>

MONTANA

Montana har mer enn 70 golfbaner. Golf ferier er en populær del av de mange tingene Montana Flathead Valley-området har å tilby, som det har blitt kalt i topp 50 av Golf Digest

OLD WORKS COURSE (designet av Jack Nicklaus) i Anaconda, Montana får flotte vurderinger. Den inkluderer spor etter gruvedrift med svart slagg og har førsteklasses fasiliteter.

For mer informasjon se her >>

BRIDGER CREEK  golfbane og COTTONWOOD HILLS golfbane i Bozeman tilbyr spektakulær utsikt over naturskjønne Gallatin Valley.

For mer informasjon se HER og HER

WYOMING

I Wyoming finner du at golfbaner i denne staten tilfredsstiller de som søker utsikt over Teton Mountain Range, wildlife spotting eller baner med championship design. Dessuten legger statens brede åpne terreng til rette for lange links baner, og dets strategisk ombygde naturlandskaper gir utfordrende hull.

POWDER HORN GOLF COURSE nær Sheridan er en 27 hulls golfbane designet av The Bailey-Isaksen Group. Den har en av de beste treningsanleggene i USA.

For mer informasjon se her >>

GOLF CLUB PÅ DEVILS TOWER i Hulett kan du svinge køllene med utsikt over landemerket Devils Tower fra nesten alle tees. Denne 18 hulls, par 72 kurs er spredt over ca. 1560 dekar.

For mer informasjon se her >>

JACKSON HOLE har to topp 50 baner med utsikt til Grand Tetons, inkludert par 72 Jackson Hole banen (# 10) designet av Robert Trent Jones, Sr. & Jr., og par 72, 18 hulls Teton Pines (# 49) designet av Arnold Palmer og Ed Seay.  Foruten golfere, er elg, hjort, ørn, rev og gjess hyppig besøkende på fairway.

For mer informasjon se her >>


Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Golf i USA

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere spennende reiser

Vis forrige slide
Vis neste slide