Pris fra: 
950,-

Arktisk Fjordcruise fra Tromsø

Dette unike fjordcruiset tar oss med på oppdagelsesferd mellom øyene, gjennom vakre fjorder, forbi sjarmerende landsbyer og storslåtte fjell.

Opplev Tromsøs imponerende fjordlandskap

Tromsø sentrum ligger på en øy kalt Tromsøya, noe som gjør det mulig å seile hele veien rundt Norges arktiske hovedstad. Dette unike fjordcruiset tar oss med på oppdagelsesferd mellom øyene, gjennom vakre fjorder, forbi sjarmerende landsbyer og storslåtte fjell. Er vi heldige får vi også oppleve arktisk dyreliv.

Ombord i vår varme og komfortable katamaran vil erfarne guider gi oss en innføring i de historiske, sosiale og meteorologiske påvirkningene som har formet denne regionen, inkludert hvorfor Tromsø kalles «Nordens Paris.» Guidene våre er også flinke fotografer og deler gjerne tips til hvordan du enkelt kan ta flotte landskapsbilder.

Turen inkluderer:

  • Fjordcruise med stille, stabil og miljøvennlig katamaran
  • Kunnskapsrik guide som snakker norsk og engelsk
  • Gratis kaffe eller te fra vår snackbar
  • Varm og romslig kabin med komfortable skinnseter
  • Panoramavinduer og romslig soldekk
  • Gratis WiFi

Nøyaktig rute kan variere noe avhengig av vær og vind, men vi garanterer at du vil oppleve imponerende landskap som vil gi deg minner for livet! I tillegg til fantastisk landskap og spennende severdigheter vil du i løpet av turen lære om regionens historie fra steinalderen til i dag, høre historier om hvordan de robuste menneskene som bosatte seg her i nord levde, samt lære om regionens viktige rolle under andre verdenskrig og under den kalde krigen.

Det er et rikt arktisk fugle- og dyreliv i det vakre fjordlandskapet, og er vi riktig heldige får vi se majestetiske havørner som flyr over oss.

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Arktisk Fjordcruise fra Tromsø

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere spennende reiser

Vis forrige slide
Vis neste slide