Pris fra: 
3.850,-

Golf i Tsjekkia

Spill golf i Tsjekkia. Vi tilbyr flere baner under to timers kjøring fra Praha. Kan kombineres med storbyen Praha eller spa opphold

GOLF I TSJEKKIA

Spill golf på de vakreste banene i Tsjekkia – Tsjekkia har en lang og rik golf-historie; landets eldste bane ble åpnet av den engelske kongen Edward VII allerede i 1905. Banen i Marianske Lazne nyter fremdeles ærestittelen” Royal” som den eneste golfbanen i det kontinentale Europa.  Av politiske grunner ble ikke golf så populært i Tsjekkia før på 1990-tallet.  Det totale antall baner har eksplodert, og tidlig i 2014 kunne det tsjekkiske golfsamfunnet ferie åpningen av sitt 100. normerte bane.

Spill mesterskapsbaner som har vært vertskap for European Tour, og som er designet av arkitekter av stort kaliber; Gary Player, Jack Nicklaus, Miguel Angel Jimenez og Jack Les Furber. Golfspillere som velger Tsjekkia som mål for årets ferie, vil ha mulighet til å nyte førsteklasses fasiliteter, innkvartering rett i nærheten av banene og en rekke andre tilbud som kan gjøre resten av dagen efter en krevende golfrunde mer behagelig.

Vi kan tilby komplette pakker med transport, golf og innkvartering.

CERNY MOST – BLACK BRIDGE

18-hullsbane i Praha åpnet i 2011. Ganske typisk bybane som tilbyr mangfoldig hulldesign og kombinerer lange par 4 med korte, dog teknisk krevende hull. Cerny Most har omfattende treningsfasiliteter inkludert driving range med oppvarming om vinteren. Perfekt valg dersom du ikke vil reise så langt fra sentrum av Praha. (Se kartet nedenfor i siden)

For mer informasjon se her >>

KARLSTEJN

Karlstejn med sine 27 hull er en av de mest kjente golfbanene i landet. En unik plassering på toppen av en høyde gir fantastisk utsikt over landskapet rundt og først og fremst middelalderborgen Karlstejn, tidligere sommerresidens for de bøhmiske kongene.
Meget kupert bane som utfordrer enhver golfers spilleferdigheter og fysisk utholdenhet, og denne vil tilfredsstille selv de mest krevende spillerne. Banen var vertskap for en Europa-tour turnering i 1997, og selv i dag kan alle gjester oppleve sannheten i banearkitektens motto: “Enkel bogey, men vanskelig birdie.“ (Se kartet nedenfor i siden)

For mer informasjon se her >>

Greensgate Golf & Leisure Resort

Denne teknisk krevende banen med førsteklasses fasiliteter hører til de aller beste golfbanene i Tsjekkia. Ble kåret til landets beste bane av Golf Digest C&S for 2008 og snurrer sine hull opp og ned en trang dal før den kommer ned til bredden av Ejpovice-innsjøen for signatur-hullet – par 3 #11 med en øy-green. Dysina er en stor utfordring for tekniske spillere, for her kommer presisjon før lengden. Et lite hvilehus passeres efter hull 8, og hull 14 serverer forfriskninger. Smultpålegget her er verdt turen alene. Regelmessig vert for Pilsen Golf Masters på Ladies European Tour. (Se kartet nedenfor i siden)

For mer informasjon se her >>

KYNZVART

Golfbanen Kynzvart ligger fantastisk plassert i en historisk park hørende til slottet Kynzvart, grunnlagt av den østerrikske kansleren Clemens Metternich i 1821. Banen ble designet av Christoph Städler, som klarte å kombinere klassiske og moderne baneelementer og skape en variert parkbane. Banen ligger i nærheten av ås kjeden på grensen mot Tyskland og tilbyr spesielt om høsten skjønn utsikt med vakre høstfarger. Avsluttende hull, par-3 #17 og par-4 #18 har storslått utsikt mot slottet, og dagens siste innspill siktes rett mot midten av fasaden.
(Se kartet nedenfor i siden)

For mer informasjon se her >>

CIHELNY

Denne mesterskapsbanen er plassert i en nydelig dal i nærheten av spabyen Karlovy Vary og ble tegnet av Gary Players designerselskap. Banen utfordrer ikke spillerne når det gjelder lengde, mer med teknisk mangfold av de enkelte hullene samt klokt plasserte hinder. Cihelny ble kåret til landets beste bane av Golf Digest C&S for 2005. Utenfor klubbhuset finner vi også en flott, herlig designet 18-hulls honey course, åpen for spillere uten HCP.  (Se kartet nedenfor i siden)

For mer informasjon se her >>

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Golf i Tsjekkia

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere spennende reiser

Vis forrige slide
Vis neste slide