Pris fra: 
9150,- pr person

Sommer på Senja!

Supertilbud: Denne Aktivitets pakken inkluderer tre netter, fullpensjon og tre selvvalgte aktiviteter

Velkommen til Mefjord Brygge!
Mefjord Brygge er et reiselivsanlegg på den vakre nordsiden av Senja der storhavet, midnattssola og Nordlyset står rett inn.  

Se video her!

Dette er en bygd med mye historie, faktisk er det funnet bosetning her tilbake til Steinalderen.
Mefjord Brygge er forankret med lokalt eierskap og tilhørighet i bygda. Anlegget er bygget gradvis gjennom år, og har nå 145 senger fordelt på nye moderne hotellrom, leiligheter og hus. Vi kan tilby overnatting til små og store grupper, familier eller om du ønsker en kjæreste tur.
På fine dager kan du nyte uteservering på terrassen, og på kvelden kan du kose deg med god drikke i vår stemningsfulle bar.

Vi er et helårs feriested som ligger mellom fjordene på Senja langs Den norske naturskjønne ruten. Vi fokuserer på aktiv turisme: sesong baserte aktivitets pakker, guidede turer, båtutleie og luksuriøse skreddersydde opplevelser. Vi er et reisemål hvor eleganse og ekte opplevelser møtes.

Våre gjester kan bo i utvalg av høy standard innkvartering (140 senger tildelt i flere leiligheter og 20 hotellrom) og nyte god mat i Salteriet, vår nyåpne restaurant som serverer tradisjonell norsk mat.

Vi tilbyr tjue fiskebåter til leie, VIP 36 fot Big Boat charter, guidede turer for å se Aurora Borealis, havørn og marint landskap. Innimellom kan de heldige se hvalene!

Senja er flott for snøsko og toppturer om vinteren. Det er fantastisk sted å se midnattssol om sommeren og oppdage ubegrensede fjellturer og utforske naturen om våren, sommeren og høsten. For ikke å snakke om at Senja bokstavelig talt er et helårs paradis for fotografer!

Mefjord Brygge ligger mellom Lofoten, Kvaløya og Tromsø, 1 times kjøring fra Finnsnes.

Senja uttrykkes av mange som Norge i miniatyr. I et lite fiskevær kalt Mefjordvær er du nær alt øya - og vårt land - har å tilby.

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Sommer på Senja!

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere spennende reiser

Vis forrige slide
Vis neste slide