Pris fra: 
375,- per person

Bli kjent med Oslo

Bli bedre kjent i hovedstaden med din egen private guide! Vi tilbyr flere spennende og varierte turer rundt i Oslo.

De skjulte perlene i Oslo 

Oppdag de skjulte perlene i Oslo!

På denne turen vil du oppleve byen som en lokal. Vi starter turen på hotellet ditt og går gjennom sentrum.

Det første stoppet vil være på Grasrottorget før vi går til det pittoreske Damstredet og videre til den eldste stående bygningen i Oslo, Gamle Aker kirke.

Videre går vi gjennom Mathallen (stengt mandager) som er Oslos arena for unike kulinariske opplevelser med norsk og internasjonal mat, mennesker og atmosfære. Vi går forbi den verdenskjente jazzklubben Blå med alle sine gatekunstbelagte vegger. Jeg tar deg videre med langs Akerselva med sin rike historie og betydning for byens vekst. Vi stikker innom Grünerløkka før vi drar inn til sentrum igjen. Jeg setter deg av på et sted vi har avtalt.

Ingen inngangspenger. Godt fottøy nødvendig

Vill og moderne

En spasertur gjennom en gammel skog, middelalder ruiner og den mest moderne delen av Oslo.

Vi møtes ved Tiger-statuen foran sentralstasjonen og tar T-banen fem stopp til Brynseng. Hvis du ikke vet hvorfor det er en statue av en tiger foran sentralstasjonen, vil jeg sørge for at du vet det før vi drar til metroen.

Fra Brynseng går vi langs Alnaelva ned gjennom Svartdalen. Deler av Svartdalen er en gammel skog med mangfoldig dyreliv og er en populærtur for lokalbefolkningen. Vi følger elva så lenge vi kan før den ledes under bakken.

Munningen av Alna-elven er der vikingbyen vokste til en by for mer enn 1000 år siden. Videre stopper vi ved ruinene av St. Halvard domkirke, en av de mange ruinene i området som stammer fra middelalderens Oslo.

Siste del av turen går gjennom Bjørvika, det moderne Oslo, med sin nåværende og noen ganger fascinerende arkitektur. I Bjørvika går vi forbi Lambda, det nye museet for den kjente norske maleren Edvard Munch og Oslo-operaen. Vi avslutter turen der vi startet, på Tigeren.

Ingen inngangspenger. Godt fottøy nødvendig

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Bli kjent med Oslo

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere spennende reiser

Vis forrige slide
Vis neste slide