Pris fra: 
1.875,-

Camp Steinfjord Senja

Camp Steinfjord på Senja - Opplev havfiske i verdensklasse etter skrei, kveite og mange andre arter. Båter av høy kvalitet og koselig overnatting!

Om Senja

Fantastiske Fjorder, fjell og hav! Eventyrøyene våre Senja og Dyrøy er instavennlige og fullspekkede med vakre landskap, flotte toppturer og råe fjell, fine kyststier og kulturhistorie! Opplevelser i verdensklasse og personlig vertskap!! Vandring, Stand Up Paddle, guidede båtturer, leie båt for å fiske, bodyrafting, kajakkpadling, god mat og drikke, nasjonal turistvei.

Camp Steinfjord

Opplev havfiske i verdensklasse etter kveite, torsk og mange andre arter. Camp Steinfjord tilbyr deg og vennene dine komfortabel overnatting, høykvalitets fiskebåter og all service og utstyr du trenger for å fange drømmefangsten din!

For familier

Koselig Leilighet som befinner seg i hovedbygget, med separat inngang. Leiligheten er utstyrt med dusj og WC, 2 soverom med 2 enkeltseng i hvert rom. Leiligheten er ideell for en familie eller små grupper på 4 personer. Leiligheten er utstyrt med studiokjøkken, et sofabord, et kjøleskap, en liten fryseboks og mikrobølgeovn.

Prisen inkluderer

5 dager/4 netter i leiligheten, 1 middag for 4 personer, leie av båt i 3 dager. Mulighet for ekstraseng.
Eget fryseanlegg for fisk kan benyttes.

For grupper:

Villaen er det perfekte valget for dem som søker litt mer privatliv. Det er 8 senger fordelt på fire soverom. To toaletter, ett i hver etasje, og det i underetasjen er utstyrt med dusj. I andre etasje er det kjøkken og stue, et soverom og terrasse med nydelig utsikt å nyte mens du drikker morgenkaffen.

Prisen inkluderer

5 dager/4 netter i Villa for 8 personer, 1 middag for 8 personer, leie av båt i 3 dager.
Eget fryseanlegg for fisk kan benyttes.

PRISEKSEMPEL

Overnatting i firesengs rom inkludert sengetøy, håndklær og sluttrengjøring.

1 UKE – 4 PERSONER
10 000 NOK

HALV UKE - 4 PERSONER (Søndag til Torsdag, Torsdag til søndag)
7500 NOK

Båtutleien ligger på 7125 NOK for en halv uke , og 9500 NOK for en hel uke. OBS: Drivstoff er ikke inkludert i båtleien.

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Camp Steinfjord Senja

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere spennende reiser

Vis forrige slide
Vis neste slide