Thorbjørnrud Hotell

Vi bruker Thorbjørnrud Hotell til å lage pakkereiser. Overnatting kan også bestilles på forespørsel til post@stottklubben.no

Om Thorbjørnrud Hotell

Thorbjørnrud hotell har mer enn 30 års erfaring med overnatting, møter og konferanser kombinert med gode mat- og drikkeopplevelser.

Kulturopplevelser som Hadeland Glassverk og Kistefoss Museet ligger også i nærmiljøet.

Thorbjørnrud hotell eies av 3 Norske.

Restaurant med egen og kjøkkenhage og hotellbryggeri
I hotellrestauranten tilbyr vi en spennende meny med lokale råvarer og grønnsaker fra den historiske hagen. Vi kan også tilby drikke fra vårt eget hotellbryggeri.

Historisk med særegen arkitekturGården hvor Thorbjørnrud hotell ligger i dag, har en lang og allsidig historie– og kan spores tilbake til 1300-tallet. Hovedhuset har blant annet vært direktørboligen til Hadeland Glassverk. Hotellfløyen ble bygget på i 1980-årene, arkitekt var Alf Bastiansen. Nybygget er en sjelden arkitektonisk perle med mye glass og følgelig mye lys og utsyn til den historiske hagen og Randsfjorden. Den ærverdige Direktørboligen fungerer i dag som selskaps- og restaurantlokale. Vi har ellers gjort mye for å skape et levende, fargerikt og inspirerende hotell – ved hjelp av interiør og kunst og den frodige hagen.

Velkommen!