Skien Fritidspark

Ikke bestilt ferie enda? Kom til Skien fritidspark, da vel! Her er det masse å finne på av kos, gøy og moro for barn i alle aldre.

Bestill en av våre pakker; en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Ungene blir garantert henrykt! Overnatting hjemmefra med mat og gøyale aktiviteter er en kombo det er vanskelig å slå. Tjohoo!

Hos oss er det sommer inne hele året. Er det dårlig vær ute er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet. La ungene boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype og klatrevegg. Her kan de hoppe fra 5-meteren, sette ny rekord i vannsklia og ha mye moro i bølgebassenget. Hos oss får ungene nye venner og opplevelser de vil huske lenge. I badeland finner du også boblebad og badstuer som gir deg en avslappende opplevelse for kropp og sjel.

Skøyting er en morsom uteaktivitet for hele familien og gir raskt en god følelse av mestring. Aktivitetene på skøytebanen preges av latter og glede. Leie av nødvendig utstyr er inkludert i oppholdet.   

Vi har en rekke lysløyper rundt i skogen i Skien fritidspark. Lyset kommer på ved skumring og løypene er godt skiltet. Den korteste er på 1 km. og den lengste på 5 km. Løypene er perfekte til å ta en liten skitur eller en real treningsøkt og blir preparert ca. 2 ganger pr uke. OBS! Skiløypene er avhengig av værforholdene! Langs løypene har vi også 4 rasteplasser.

For kun kr 3 290,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (kr 350,-pr ekstra barn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag. Ekstra døgn kan oppgraderes med kr 1 090,-

En enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte!

Send en forespørsel til kontakt@stottklubben.no for booking.