Norway’s best

Vi bruker Norway’s Best til å produsere pakkereiser i Norge.

Historien om fjordbygda som ble et av verdens mest populære turistmål og som nå blir en sterk nasjonal reiselivsaktør.

Flåm er en vakker bygd innerst i flotte Aurlandsfjorden, en fjordarm til Sognefjorden. Dette er historien om hvordan Flåm ble et av verdens mest attraktive turistmål og nå vil etablere seg som en tung, nasjonal reiselivsaktør gjennom merkevaren Norway’s best.

Fra nedleggelse til cruisekai

Det hele begynte med en sliten og bratt jernbanestrekning, kalt Flåmsbana, som NSB ville legge ned. De gamle vognene gikk fra fjordbygda Flåm til Myrdal, 867 meter over fjorden, og tilbake igjen. Uten særlig mange passasjerer, bortsett fra i noen hektiske sommeruker.

Aurlendingene ville ikke ha noe av en nedleggelse av verdens vakreste jernbanestrekning. I 1997 gikk lokale krefter sammen og fortalte NSB at de ønsket å overta det markedsmessige og økonomiske ansvaret for Flåmsbana, og drive den som en turistjernbane. NSB gikk med på avtalen forutsatt at de fikk dekket sine kostnader, samtidig som de krevde bygging av en cruisekai og et stort hotell, for å få mer trafikk til Bergensbanen til og fra Myrdal.

Norway’s best vil gi den beste reiseopplevelsen

I tillegg til Flåm, vil Aurland, Myrkdalen, Geiranger, Lysefjorden, Hardanger og Narvik være en del av Norway’s best fra starten. Ytterligere reisemål og reiselivsprodukter vil bli inkludert i månedene og årene framover.
Norway’s best vil gi sine gjester den best mulige opplevelsen når de velger å besøke Norge. Da vil de ikke bare besøke oss igjen, men også anbefale familie, venner og bekjente om å gjøre det samme.