Pris fra: 
6990,- pr person

Yoga og mental trening på Rømskog Spahotell

Avbrekk i hverdagen med yoga og mental trening på spahotell. Når vinteren er på det mørkeste så er det perfekt å finne varmen på et innbydende spahotell.

Yoga og mental trening på spahotell

Unn deg selv et avbrekk fra hverdagen og bli med oss til vakre Rømskog. Når vinteren er på det mørkeste så er det perfekt å finne varmen på et innbydende spahotell. Ann-Christin og Bente sørger for noen stressfrie dager med yoga, mindfulness, mental trening, latter og egenpleie.

Legg den travle hverdagen bak deg, senk skuldrene og nyt dagene i vakre omgivelser. Mellom sjø og skog i hjørnet av Viken, der norsk natur møter luksuriøst design finner du Rømskog spa og resort – bare halvannen time fra Oslo. Med seks behandlingsrom, avslappingsstuer, utendørs saltvannsbasseng, varme og kalde innendørsbasseng, samt toppmoderne utendørs sauna i vannkanten ligger alt til rette for det perfekte opphold.

Yoga, mindfulness og mental trening

  • Det blir morgenyoga med Ann-Christin og Mediyoga med Bente på ettermiddagen. Yogatimene passer både for nybegynnere og de mer erfarne.
  • Morgenyoga er inspirert av Ashtanga systemet, men er satt sammen til en mer flytende Vinyasa yoga slik at den passer for alle som er helt nye og for mer erfarne Yogiser. Denne formen for yoga gir styrke og fleksibilitet både fysisk og mentalt.
  • Mediyoga består av enkle og rolige øvelser, og det blir fokus på øvelser som er spesielt gode for nakke, skuldre, rygg og stressreduksjon. De fleste øvelsene gjøres sittende eller liggende. Meditasjon er også en del av Mediyoga.
  • I tillegg til yoga holder Ann-Christin og Bente foredrag om spennende temaer. Du kan lene deg tilbake og ta inn ny læring om stressmestring, mindfulness, balansen mellom aktivitet og hvile, hvordan bli bedre på å lede deg selv i hverdagen og hvordan finne motivasjonen til å gjøre endringer. Du får små musikalske innslag underveis og tid til refleksjon etter inspirasjon og ny kunnskap.

Våre ledere, Ann-Christin Hansen og Bente Kristensen

Ann-Christin Hansen har bred utdanning i ernæring, coaching, trening/yoga, kommunikasjon og pedagogikk. Hun har utviklet EQU konseptet og matproduktene som er ett resultat av at hun selv har opplevd utfordringer med helsa og jobber med forelsninger og trening. Ann-Christin har en ekstra lidenskap for maten og mennesket!

Bente Kristensen er NLP-coach, helsecoach, mindfulness-instruktør, Mediyoga-instruktør samt Mediyoga stress og utbrent coach. Bente driver firmaet Livsendring, og tilbyr coaching, mental trening, yoga og kurs. Bente elsker å reise, og hun brenner for å dele sin passion med flere mennesker.


Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Yoga og mental trening på Rømskog Spahotell

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere reiser i Norge

Vis forrige slide
Vis neste slide