Pris fra: 
12.500,-

Yoga i Toscana

På et nydelig landsted i Toscana skal vi nyte en ukes yoga-retreat på en privat eventyrlig gård med leder Heidi Satya Bakk

Toscana - yogareise for kropp og sjel

28 november - 3 desember 2021

På et nydelig landsted i Toscana skal vi nyte en ukes yoga-retreat på en privat eventyrlig gård. Her får du tid til å gjenoppdage ditt indre, gjennom yoga og meditasjon i rolige og autentiske italienske omgivelser. På Sasseta Alta lader du batteriene, stimulerer sansene og både lager og nyter god, økologisk mat. Sammen med leder Heidi Satya Bakk er alt lagt til rette for rikelig påfyll og egenpleie for kropp og sjel.

Høydepunkt

 • 100% avkobling
 • Daglig yoga/mediatsjon
 • Hjemmelaget italiensk husmannskost
 • 3 timers italiensk matlagingskurs
 • Vakre omgivelser med utsikt over «hele» Toscana
 • Deilig og varmt innendørs basseng

Ditt opphold i Italia

Sasseta Alta er omgitt av vakkert toskansk landskap som byr på flotte naturopplevelser. Gården vi skal bo på drives økologisk, og omringes av fire hektar olivenlunder. Hver dag anvender kokkene økologisk produserte råvarer fra gården eller nærområdet i sin tilberedning av sunne smaksfulle retter. Vi får tre deilige måltid daglig, servert som buffet. Her skal vi bo, hvile, nyte og samle tankene. Det blir yoga hver dag, og mye egentid i rolige omgivelser. Samlet spiser vi våre måltider og blir godt kjent med alle de andre likesinnede jentene i reisefølget.

Tur Toscana

Reisen passer for deg som:

 • Ønsker en avkobling fra hverdagen
 • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget mat
 • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
 • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
 • Er nysgjerrig på yoga eller ønsker dykke dypere i egen praksis

Din yogalærer Heidi Satya Bakk

Heidi Satya Bakk har vært på Sasseta Alta ved flere anledninger. Hun velger alltid ut estetisk vakre, litt personlige steder hvor det er lett å senke skuldrene, finne ro og nyte stillhet i enkle behaglige omgivelser. Heidi kan fortelle at yoga gjør meg mindre reaktiv, mer mindfull i mine handlinger og mer aksepterende i forhold til meg selv og mine omgivelser. Mange uventede dører har blitt åpnet og yogaen har gitt meg indre styrke, tillit og støtte til å utforske eget potensiale. Dette er gaver jeg ønsker å dele i min undervisning.
Her kan du lese mer om Heidi Satya Bakk.

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Yoga i Toscana

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere reiser i Norge

Vis forrige slide
Vis neste slide