Pris fra: 
8.250,-

Vinter Weekend på Senja

Innholdsrik weekend på Senja med spennende aktiviteter i fantastisk natur. Kan kombineres med Tromsø!

Velkommen til Mefjord Brygge!
Mefjord Brygge er et reiselivsanlegg på den vakre nordsiden av Senja der storhavet, midnattssola og Nordlyset står rett inn.   

Dette er en bygd med mye historie, faktisk er det funnet bosetning her tilbake til Steinalderen.
Mefjord Brygge er forankret med lokalt eierskap og tilhørighet i bygda. Anlegget er bygget gradvis gjennom år, og har nå 145 senger fordelt på nye moderne hotellrom, leiligheter og hus. Vi kan tilby overnatting til små og store grupper, familier eller om du ønsker en kjærestetur.
Mefjord Brygge er et supert utgangspunkt om du vil utforske Senja - til fots, på sykkel, eller med bil. Vi leier ut båter for fiske og har kort vei til de beste fiskefelt Senja har å by på. Vi tilbyr også større båt med kaptein for fjordsafari eller fiske for inntil 12 personer.
I vår nye ``Salteriet Restaurant og Bar``- har vi fokus på lokal og tradisjonell mat med en moderne touch. Vi ønsker å vise frem den rike kystkulturen i vår lune og uformelle restaurant, - der du vil finner mange gjenstander og bilder fra svunnen tid her i Mefjordvær. På fine dager kan du nyte uteservering på terrassen, og på kvelden kan du kose deg med god drikke i vår stemningsfulle bar.

Vi har satt sammen en vinterpakke spekket med innhold! Velg mellom en mengde aktiviteter eller kos deg på stedet.

Eksempel på reiserute og programtime for time -kan bli endret avhengig av sesong og værforhold.

DAG 1

fra kl 15.00 (eller litt senere)Ettermiddag Båtcruise fra Tromsø til Finnsnes/Lysnes (avhengig av ukedag), vi henter og kjører over Senja til Mefjord Brygge

19.00 – 20.00 Middag, møte med guidene og informasjon om programmet

20.00 – 23.00 Tid til å bli kjent med området eller slappe av i hytta di. Det er mulig å bestille badstue eller gå en kort spasertur rundt i landsbyen for å se noen interessante steder

DAG 2

08.00 – 10.00 Frokost

10.30 - 13.30 Arctic Boat Safari– utforsk kystnaturen for å se dyreliv og marine landskap med båt. Båten har komfortabel sittegruppe inne og for utvendig vil vi tilby varme flytedrakter(ca. 3 timer)

14.00 - 15.00 Lunsj

15.00 - 19.00 Fritid / mulig å bruke truger på egenhånd / slappe av i badestamp og badstue / utforskelandsbyen

19.00 - 20.00 Middag

20.30 – 23.30 Foredrag om nordlys og arktisk dyreliv etterfulgt av nordlyssafari - kjøring til Senjas mest ikoniske steder og naturskjønne utsiktspunkter for å se arktisk natur

DAG 3

08.00 - 10.00 Frokost (for Husky Safari-gjester tidligere frokost fra kl. 07.15)

08.00 - 15.00 Valgfrie aktiviteter: Husky Safari (avreise kl. 8.00) eller andre guidede/selvstyrteaktiviteter, som fotturer, trugeturer, øy sightseeing, ekstra båttur etc. (på forespørsel fra resepsjonen/guiden)

14.00 - 15.00 Lunsj

15.00 - 19.00 Fritid / mulig å bruke truger på egenhånd / slappe av i badestamp og badstue / utforskelandsbyen

19.00 - 20.00 Middag

20.30 – 23.30 En guidet nattvandring (eller fottur) på truger på jakt etter nordlyset. Våre guider vil overraske deg med å fortelle noen gamle lokale historier, vise interessante steder og introdusere tradisjoner knyttet til nord-norsk kultur. Avhengig av andredetaljer, kan turen gjøres som dag- eller nattetid kombinert med bål og/eller nordlysspotting. Hvis det ikke kommer snø tidlig på sesongen, ville vi gå en tur i stedet

DAG 4

08.00 - 9.30 Frokost og lunsj

9.45 - 11:00 Kjører til Finnsnes

11.30 - 14.30 Fjordcruise med Hurtigruten fra Finnsnes til Tromsø

Inkludert i pakken er:

- 3 overnattinger

- full pensjon i 3 dager

- transfer til og fra Mefjord Brygge

- 3 vinteraktiviteter

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Vinter Weekend på Senja

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere reiser i Norge

Vis forrige slide
Vis neste slide