Pris fra: 
11.600,-

Rundtur på Senja i sommer

Her er vårt forslag til en kortferie på Norges nest største øy - vakre Senja. 7 dager mettet med spektakulær natur og spennende opplevelser

Senja er Norges nest største øy og ligger i hjertet av Nord-Norge. Senja er kjent som «et Norge i miniatyr», og byr på et unikt mangfold og flotte naturopplevelser hele året. Alt innen noen timers kjøring. Plasseringen på69,4° nord, som er over polarsirkelen, gir deg muligheten til å oppleve både nordlyset fra september til april, samt midnattssol og 24 timers dagslys om sommeren. Disse vakre og magiske fenomenene er imidlertid bare to av mange grunner til å besøke Senja og oppleve et av Norges beste reisemål. Et bredt spekter av aktiviteter og naturopplevelser venter på deg her. Her er vårt forslag til en mini-ferie på øya!
Med utgangspunkt i Finnsnes, ta riksvei 86 over øya til nordsiden, hvor du finner Hamn Hotel.
Vi anbefaler tre netter her for å kunne oppleve noen av de flotte aktivitetene som tilbys med hotellet som utgangspunkt. Hamn i Senja er et ferie- og konferansested som ligger på vestkysten av Senja-øya i Nord-Norge. Siden 1994 har denne historiske fiskestasjonen blitt etablert som et velkjent feriested og svært ettertraktet konferanse destinasjon i Norge. Navnet «Hamn» betyr havn, og Hamn har vært en trygg havn for mange fiskere gjennom hundrevis av år. Nå brukes disse hundrevis av holmene og øyene i det asurblå havet utenfor som et eventyr mål for besøkende fra hele verden.
Hamn er den perfekte basen for å nyte vakre og uforglemmelige naturlandskaper. Opplevelser av de sjeldne står i kø.  Naturen og de Flotte omgivelsene tilbyr noe for alle. Du kan bare nyte naturen ved å se den fra havnen eller virkelig utfordre deg selv hvis du føler for det. La oss ta deg til de beste stedene og gi deg minnerike eventyr! For å sikre tilgjengelighet av guider og inventar, foreslår vi å bestille aktivitet før du ankommer.  Noe av det du kan oppleve her;
Fjordsafari
Kropps-ræking i malstrøm
Fisketur
Kajakkturer
Utendørs boblebad under midnattssol
Vandretur i fjellene rundt
I tillegg tilbys bevertning på kaia, med en helt rå utsikt til fjellet Sukkertoppen og havneområdet, kan du nyte tradisjonelle retter med søkelys på lokale råvarer. Prøv fiskesuppen eller boknafisk laget på den "verdensberømte" arktiske skreien. Om sommeren er det også servering i maritime omgivelser på hovedkaia utendørs.
Ingenting føles bedre å spise frokost på kaia i morgenlyset, eller en langsom middag utendørs om kvelden. Husk at det er dagslys 24/7 og perfekt utsikt til midnattssolen fra slutten av mai til slutten av juli - som virkelig er verdt en reise nordover i seg selv.
Rom, Studios, Suiter og leiligheter fra 1-6 personer tilgjengelig- kontakt oss for et totaltilbud!

 

Deretter bærer det videre nordover til Mefjordbotn, og Mefjord Brygge for overnatting.
Mefjord Brygge er et reiselivsanlegg på den vakre nordsiden av Senja der storhavet, midnattssola og Nordlyset står rett inn.  
Se video her!
Dette er en bygd med mye historie, faktisk er det funnet bosetning her tilbake til Steinalderen.
Mefjord Brygge er forankret med lokalt eierskap og tilhørighet i bygda. Anlegget er bygget gradvis gjennom år, og har nå 145 senger fordelt på nye moderne hotellrom, leiligheter og hus. De kan tilby overnatting til små og store grupper, familier eller om du ønsker en kjæreste tur. På fine dager kan du nyte uteservering på terrassen, og på kvelden kan du kose deg med god drikke i den stemningsfulle baren.
Dette er et helårs feriested som ligger mellom fjordene på Senja langs Den norske naturskjønne ruten. De fokuserer på aktiv turisme: sesong baserte aktivitets pakker, guidede turer, båtutleie og luksuriøse skreddersydde opplevelser, et reisemål hvor eleganse og ekte opplevelser møtes.
Gjester kan bo i utvalg av høy standard innkvartering (140 senger tildelt i flere leiligheter og 20 hotellrom) og nyte god mat i Salteriet, restauranten som serverer tradisjonell norsk mat.
Her tilbys også tjue fiskebåter til leie, en VIP 36 fot Big Boat charter, guidede turer for å se Aurora Borealis, havørn og maritimt landskap. Innimellom kan de heldige se hvalene!
Senja er et fantastisk sted å se midnattssol om sommeren og oppdage ubegrensede fjellturer og utforske naturen om våren, sommeren og høsten. For ikke å snakke om at Senja bokstavelig talt er et helårs paradis for fotografer! Mefjord Brygge ligger mellom Lofoten, Kvaløya og Tromsø, 1 times kjøring fra Finnsnes. Senja uttrykkes av mange som Norge i miniatyr. I et lite fiskevær kalt Mefjordvær er du nær alt øya - og vårt land - har å tilby.

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Rundtur på Senja i sommer

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere reiser i Norge

Vis forrige slide
Vis neste slide