Pris fra: 
8290,- pr.pers

Great Ethiopian Run 2021

Great Ethiopian Run er et 10km gateløp i Addis Abeba. Løpet arrangeres hvert år og er ett av verdens største "Fun Run" med opptil 50.000 deltagende løpere.

5 dagers pakke til Addis Abeba inkludert start i Great Ethiopian Run

Great Ethiopian Run er et 10km gateløp i Addis Abeba. Løpet arrangeres hvert år og er ett av verdens største "Fun Run" med opptil 50.000deltagende løpere. Løpet arrangeres søndag 14. november 2021.

Alle kan delta uavhengig av alder, fysisk form og løpserfaring. Uansett om man ønsker å teste formen mot verdens raskeste folkeslag eller ønsker å delta i folkefesten ved å gå og danse rundt løypa har du mulighet til det denne søndagen. Løpet er uformelt, stemningsfylt, og en opplevelse du aldri vil glemme. Det er musikk i gatene, dansende Etiopiere og en stemning til å ta og føle på.

Vi håper å lage en liten norsk delegasjon i år som starter løpet sammen og kanskje samles til en middag eller fest i løpet av helgen. Så selv om du ikke har noen å reise sammen med vil du være rundt mange andre nordmenn i Addis Abeba.

StøttKlubben tilbyr også en VIP pakke eksklusivt for våre kunder:

Pakken inkluderer en ekstra natt i dobbeltrom, dagrom før hjemreisen, samt ett besøk til nyåpnede Entoto Natural Park, en grønn oase i fjellene over Addis Abeba.

Alt dette for kun Kr. 1.700 pr. person!

Støtt Klubben har ledige plasser, kontakt oss på post@abx.no for mer informasjon eller bruk skjema for påmelding under.

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Great Ethiopian Run 2021

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere reiser i Norge

Vis forrige slide
Vis neste slide