Pris fra: 
618,-

Dagstur til Rosendal i Hardanger

Hardangerfjorden cruise - Opplev Rosendal

Rosendal, denne vesle bygda ved Hardangerfjordens munning, er et lite stykke Norge i miniatyr. Her er mulighetene uendelige; enten du bare vil rusle rundt i den vakre bygda, stikke innom et galleri og drikke en kopp god kaffe på en av de mange kaféene – eller ta for deg av den storslåtte naturen. Noen av de fineste turområdene på Vestlandet ligger her, med fjellturer for den fjellvante og den utrente, for barnefamilier og for de som søker det mer ekstreme. Det finnes selvfølgelig en rekke andre friluftsaktiviteter å velge mellom: kajakk på fjorden, kano på innsjøene, brevandring, off-road sykling og Putball – eller fotball-golf som det også kalles! Ikke langt fra Rosendal sentrum finner du også vakre sandstrender.

Bare 1,5 km spasertur fra sentrum finner du Baroniet, Skandinavias minste slott fra 1665, omgitt av en vakker rosehage og med en hyggelig hagekafé hvor du kan spise lunsj om du vil.

Folgefonnsenteret kan du lære om Folgefonna nasjonalpark, vannet sin reise på jorden, klimaendringer, naturmangfold og bærekraftig bruk av naturressurser.

Hardangerfjorden cruise fra Bergen går gjennom vill og vakker natur og er en opplevelse i seg selv. Båten stopper også på Flesland kai og på Os på vei til og fra Rosendal.

Våre komfortable, moderne båter har soldekk, romslig salong og kiosk med snacks og kalde/varme drikker om bord.

Avganger

Daglige avganger året rundt, se rutetabell, eller se rutetabell i tekstformat. Det er ruteendringer på helligdager.
Korresponderende buss til/fra Flesland flyplass er innstilt inntil videre.
Driftsmeldinger finner du på vår Facebook-side

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Dagstur til Rosendal i Hardanger

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere reiser i Norge

Vis forrige slide
Vis neste slide