Pris fra: 
1.190,-

Amazing Aurora Tour

Aurora Borealis, eller nordlys, er et av de vakreste fenomenene i naturen. Bli med på vår tur og opplev dette fantastiske fenomenet.

Amazing Aurora Tour

Denne turen uføres av Amazing Arctic. Ønsker du at din nordlysdrøm går i oppfyllelse, og det til en veldig god pris? Da trenger du ikke å gjøre kompromisser når det gjelder kvalitet.


Aurora Borealis, eller nordlys, er et av de vakreste fenomenene i naturen menneskeheten noen gang har opplevd - et vakkert spill mellom kosmos og jorden. Det "Dansende lyset" som skyter inn i atmosfæren ser ut som et kosmisk budskap til oss på jorden, og til at det vil gi oss en smak av skjønnheten til den uendelige kosmos som ikke er lett å oppleve for oss på jorden.

Bli med på vår tur og opplev dette fantastiske fenomenet, de utrolige "dansende grønne lysene".

Vårt team består av erfarne tur-guide som kjenner de beste stedene i regionen for å jakte etter nordlys. De vil finne de stedene med størst sjanse til å se nordlyset den aktuelle dagen, og dra til de beste observasjon punktene for at du skal få ditt livs opplevelse.

Vi ønsker å få gleden av å ta deg med inn i natten, og om nødvendig kjøre i mange timer for at din nordlysdrøm skal bli til virkelighet.

Dersom du bor på et hotell i Tromsø sentrum, vil du bli hentet enten mellom kl. 17: 45-18:00 eller kl. 18:45-19:00, avhengig av sesong. Vennligst vær klar utenfor ditt hotell kl. 17:45 eller 18:45. Dersom du bor utenfor Tromsø sentrum, på AirBnB eller privat overnatting, vennligst møt opp utenfor Tourist Shop Tromsø, Kirkegata 2. Turen starter der ifra kl. 18:00 eller kl. 19:00.
Sjekk din bookingbekreftelse for riktig avgangstid. Varigheten er fra 5 til 8 timer. Vanligvis er vi tilbake i Tromsø før kl. 01:00.


Inkludert: guide (tysk -og engelsktalende), transport, grillmat, varm sjokoladedrikke og kjeks, varm vinterdress og vintersko, hjelp til å sette opp ditt kamera, fotostativ på forespørsel
Ta med deg: Godt humør, tålmodighet, passet ditt i tilfellet vi krysser grensen til Finland
Vanskelighetsgrad: lett
Antall deltakere: 2-8
Varighet: 5-8 timer, vanligvis er vi tilbake i Tromsø før kl. 01:00.
Avgangstid og sted:
1. september - 31. oktober: kl. 19:00 utenfor Tourist Shop Tromsø, Kirkegata 2, 9008 Tromsø.
1. november - 20 mars: 18:00 utenfor of Tourist Shop Tromsø, Kirkegata 2, 9008 Tromsø.
21. mars - 14. april: 19:00 utenfor Tourist Shop Tromsø
Dersom du bor på et hotell i sentrum blir du hentet utenfor ditt hotell. Vennligst vær klar 15 minutter før avgang.

Klar til å booke?

Fyll ut bestillingsskjemaet for å motta et tilbud på dette produktet.

Bestillingsskjema

Bookingkode

Bruk koden under når du bestiller for å låse opp rabatten.

Kopier og gå til bestilling

Amazing Aurora Tour

Motta et tilbud på dette produktet

Fyll ut skjemaet under for å motta et tilbud. Vi svarer raskt!

Vi har mottatt meldingen din! Vi vil behandle den så raskt vi kan og kontakte deg.
Noe gikk galt da vi prøvde å sende inn bestillingen. Last inn siden på nytt og prøv igjen. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen kan du sende informasjonen fra skjemaet på mail til kontakt@stottklubben.no. Husk å oppgi hvilken reise det er snakk om!

Flere reiser i Norge

Vis forrige slide
Vis neste slide