FAQ

Vanlige spørsmål

Her finner du en oversikt over vanlige spørsmål fra våre kunder.

Hvorfor skal jeg bestille reise hos dere?

Når du bestiller en reise hos oss gir vi 30% av vår provisjon på din bestilling til klubben du har oppgitt. Du får reisen til samme pris og betingelser som du ville fått dersom du bestiller direkte hos leverandøren. Du støtter idrettslaget ditt uten å betale noe ekstra.

Når få klubben betalt?

Klubben får betalt etter at din reise er gjennomført. Dette er fordi vi får våres provisjon av reisearrangøren når reisen er fullført. Som oftes innenfor reisebransjen er dette da første måned etter avreisedato.

Må jeg være medlem av en klubb for å støtte dem?

Nei, du trenger ikke å være medlem av en klubb. Du kan støtte hvilken idrettsklubb du vil. Husk å registrere reisen din og oppgi hvilken klubb du vil støtte.

Er det ikke dyrere å bestille hos dere?

Nei, det er ikke dyrere. Du booker direkte hos leverandøren og får de samme betingelsene. Alt du trenger å gjøre er å klikke på leverandøren du vil reise med på siden vår. Når du har registrert bookingen din deler vi provisjonen vår med klubben det har oppgitt.

Går pengene til klubben eller laget mitt?

Dersom du ikke har oppgitt annet gir vi pengene til klubben du har oppgitt. Ønsker du at pengene skal gå direkte til laget ditt ber vi deg registrere ditt booking nummer i vår booking registrering som du finner HER.

Trenger klubben være medlem av støttklubben.no for å få penger?

Nei, klubben trenger ikke å være medlem hos oss for å motta penger. Når du booker din reise hos oss og registrerer reisen din vil vi regne ut beløpet og kontakte klubben du vil støtte.