Vet du om en norsk drømmehytte?

Publisert: 
2/10/2022

(ODD ROAR LANGE): Det nystartede selskapet Landfolk lanserer nå sin utleieplattform i Norge. Og er samtidig på leting etter unike norske hytter som setter en ekstra spiss på ferien. – Ingen bruker så mye tid og ressurser på sine hytter som nordmenn, og det finnes derfor utallige spennende objekter i Norge som passer rett inn på Landfolk sin utleieplattform, sier launch manager i Norge, Johanne Amalie Rosness.

SPENNENDE HYTTER

Landfolk.com, som ble startet av tidligere Airbnb-ansatte i Aarhus i 2021, er en ny og internasjonal plattform som spesialiserer seg på utleie av private sommer- og vinterhytter.

Tjenesten skiller seg fra andre utleietjenester ved at hyttene som tilbys på plattformen byr på en kombinasjon av spennende arkitektur, personlig innredning, kvalitetsløsninger, og en beliggenhet som gir ro i sjelen.

Norske Johanne Amalie Rosness er ansvarlig for det norske markedet på Landfolk.com. Rosness forteller at alle hyttene som leies ut på Landfolk.com håndplukkes av selskapet.

– Vår modell skal sikre at gjestene som leier får en hytte som er litt utenom det vanlige, og som setter en ekstra spiss på oppholdet. Derfor ønsker vi å komme i kontakt med hytteeiere som virkelig elsker hyttelivet og som er stolte av sitt andre hjem, forklarer Rosness.

Dette betyr ikke nødvendigvis luksushytter med stort areal og badebasseng, forklarer Rosness.

– Det er vel så viktig med den personlige innredningen og fokus på stil, funksjonalitet og tradisjon. Samtidig skal gjestene føle at de er på besøk i et hjem noen bryr seg om, og ikke i et utleielokale. Komfort er blitt en selvfølge, men stadig flere vil også ha sjarme og «personlig touch» når de leier hytter, sier Rosness.

ÅPNER FOR HYTTEUTLEIE I NORGE

Landfolk tilbyr i dag over 600 hytter til leie i Danmark og Tyskland, og nå lanseres plattformen også for norske utleiere. Det er ikke tilfeldig at Norge er det neste landet Landfolk ønsker å satse i, forteller Rosness.

– Vi nordmenn har lange tradisjoner som hytteeiere, og en helt unik hyttekultur. Svært få nasjoner, om noen, bruker så mye tid og ressurser på sine hytter – enten vi snakker om hytter ved kysten eller på fjellet. Det finnes derfor utallige spennende og unike objekter i Norge som vil passe rett inn på Landfolk.com, mener Rosness.

Om få år er utleie noe de fleste hytteeiere er engasjert i, mener hun.

– Vi er inne i delingsøkonomiens tidsalder. I takt med at det stadig blir dyrere både å bygge, vedlikeholde og drifte hytter i Norge, vil det bli mer interessant å leie ut. Derfor har vi stor tro på konseptet vårt i Norge, og gleder oss til å bidra med å dele norske hytteopplevelser, avslutter Johanne Amalie Rosness i Landfolk.  

Gi penger til Klubben din ved å booke reisene dine hos oss.

Når du booker reiser gjennom lenker på denne siden kan du komme tilbake og legge inn bookingnummeret ditt og velge hvilken klubb som skal motta 30% av våre inntekter! Det koster selvfølgelig ingenting ekstra for deg!

Vis alle reiser
Les mer

Vi tror også du vil like disse artiklene