Støtt Klubben - Hva kan du bestille hos oss?

Publisert: 
2/6/2022

Støtt klubben tilbyr et stort antall reise produkter til hele verden gjennom våre mange og anerkjente leverandører.

Hos oss kan du bestille fly til hele verden via KIWI, samt hotell og leiligheter gjennom leverandører som Booking.com og Expedia.
Charterturer er tilgjengelig via APOLLO Reiser sitt store utvalg, og vil du se mer av Norge har vi flere lokale tilbydere på dette.

Vi har mange lokale opplevelser i flere byer i Norge, som Viking-opplevelse og tur på Akerselva i Oslo og hundeslede kjøring i Tromsø

Cruise i Middelhavet og Karibien får du hos oss via Norwegian Cruise Line, og vil du cruise langs den norske kysten, finner du Havila Kystruten hos oss også!

Vi har også knyttet til oss spesialister på sportsreiser, leverandører av billetter til konserter og sportsarrangementer i inn og utland, samt spesialister på USA reiser og reiser til golfdestinasjoner.

Støtt klubben tilbyr også forretningsreiser i samarbeid med anerkjente Berg-Hansen Reisebureau. Dette samarbeidet benyttes i dag av 6 av idrettens særforbund.
Ta kontakt med oss så orienterer vi om fordeler og muligheter»

Sjekk ut våre tilbydere - du finner det hos Støtt Klubben!

Gi penger til Klubben din ved å booke reisene dine hos oss.

Når du booker reiser gjennom lenker på denne siden kan du komme tilbake og legge inn bookingnummeret ditt og velge hvilken klubb som skal motta 30% av våre inntekter! Det koster selvfølgelig ingenting ekstra for deg!

Vis alle reiser
Les mer

Vi tror også du vil like disse artiklene