Romantisk weekend - kjærestetur i egen by

Publisert: 
9/8/2021

Man trenger ikke reise langt for å skape romantikk

Hva med en romantisk helg i din egen by? Overrask kjæresten med hotellopphold i helgen, gå på spa, spis på favorittrestauranten deres og spaser langs gågatene om kvelden.

Her har vi samlet en oversikt over noen av Norges mest romantiske hoteller I Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Camillas Hus

Camillas Hus ligger i Oslo og har bar, restaurant og avgiftsfri privat parkering. I nærheten finner du populære attraksjoner som Slottet, Slottsparken og Nationaltheatret.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 9,8 i score.

Hotel Continental

Det elegante Hotel Continental ligger sentralt i Oslo, kun 150 meter fra Oslos hovedgate, Karl Johan. Dette er norges eneste 5-stjernershotell. Du kan dra nytte av kostnadsfritt tilgang til et døgnåpent treningsstudio og lobbysalongen med Edward Munch-litografier.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 9,7 i score.

Lysebu Hotel

Føl deg som en VIP med service i verdensklasse på Lysebu Hotel
Lysebu Hotel ligger på Tryvannshøyden ovenfor Oslo, 750 meter fra Voksenkollen T-banestasjon. Hotellrestauranten serverer norsk mat, og har store panoramavinduer og nordisk kunst på veggene. Restauranten tilbyr en ny 7-retters meny hver uke, basert på sesongens råvarer og akkompagnert med utvalgte viner.
Hotellet har en vinkjeller, og kan arrangere vinsmaking. Iblant blir det også arrangert kunstutstillinger og arrangementer med levende musikk. En stor hage, innendørsbasseng og salong med peis finnes på stedet.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 9,3 i score.

Hoteller i Bergen

Bergen Børs Hotel

Bergen Børs Hotel ligger i en gammel børsbygning fra 1862, og tilbyr overnatting i Bergen sentrum, 700 meter fra Universitetet i Bergen. Du kan nyte cocktailer og et utvalg av lokale øl i baren på stedet, eller slappe av i restauranten som fokuserer på skandinavisk mat med lokale råvarer.
Aktive gjester kan bruke treningssenteret på Bergen Børs Hotel.
Hurtigrutekaia i Bergen ligger 800 meter fra Bergen Børs Hotel, mens Akvariet ligger 1,5 km unna.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 9,8 i score.

Zander K Hotel

Designerhotellet Zander K Hotel ligger i Bergen, ved siden av Bergen jernbanestasjon og 1 km fra Universitetet i Bergen, og tilbyr et treningsrom, en vinbar og en restaurant.
Du finner hurtigrutekaia i Bergen 1,5 km fra Zander K Hotel, og Akvariet i Bergen ligger 2 km unna.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 9,2 i score.

Scandic Ørnen

Dette Scandic-hotellet ligger ved siden av Bergen jernbanestasjon, og tilbyr en skybar med utsikt over fjellene og byen. Torgallmenningen er 5 minutters gange unna.
Frokostbuffeten på hotellrestauranten Aquila omfatter flere enn 100 ulike matvarer med fokus på økologiske produkter. Roast Restaurant & Bar i toppetasjen tilbyr sjømat fra Nordsjøen og et utvalg av grillet kjøtt.
Du kan trene på Scandic Ørnens treningssenter og bestille tid med en personlig trener.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 8,9 i score.

Det Hanseatiske Hotel

Det Hanseatiske Hotel ligger i en bygning fra 1500-tallet i sentrum av Bergen og ved siden av Det Hanseatiske Museum. Hotellet tilbyr rom med en unik rustikk stil med mørke, myke fargetoner og mønstre.
Hotellet er en del av området Bryggen, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Det sjarmerende Hanseatiske Hotel har rom med flere hundre år gamle tømmervegger, tremøbler og skinnsofaer. De fleste rommene har badekar og separat dusj.
Den eksklusive restauranten Finnegaardsstuene serverer god mat i en intim og stilfull atmosfære fra 1600-tallet. Casa Del Toro byr på meksikanske retter.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 9,7 i score.

Hoteller i Trondheim

Britannia Hotel

Dette elegante hotellet er fra 1870, og ligger 5 minutters gange fra Trondheim sentralstasjon. Hotellet tilbyr eksklusive spa-fasiliteter og fire restauranter. WiFi er gratis.

Rommene på Britannia Hotel blander klassisk innredning med moderne bekvemmeligheter. Alle rommene har skrivebord, flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker. Hotellet tilbyr romservice 24 timer i døgnet.

Spa- og velværesenteret på Britannia tilbyr spesialbehandlinger, massasjer og badstuer. Du finner også basseng, mineralbasseng og treningsstudio på stedet.

Clarion Hotel

Det moderne designhotellet Clarion Hotel Trondheim ligger ved Pirbadet på Brattøra, og har kostnadsfri Wi-Fi og elegante rom.

Skybaren Kitchen & Table by Marcus Samuelson ligger i 10. etasje, og har utsikt over Trondheimsfjorden.
Restauranten Living Room serverer à la carte-retter, og her arrangeres det av og til kunstutstillinger, motevisninger og smaksprøving. Skybaren har en romslig terrasse med vakker utsikt over Trondheim.
Som gjest på Clarion Hotel Trondheim får du gratis inngang til det nærliggende treningssenteret 3T, samt rabatt på billetter til Norges største innendørs badeland, Pirbadet.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 8,6 i score.

Scandic Nidelven

Dette hotellet er bygget over Nidelva, og ligger 5 minutters gange fra Trondheim sentralstasjon og Solsiden. Her tilbys du gratis WiFi og en meget populær frokostbuffé.
Hotellet har et velutstyrt treningsstudio og et døgnåpent kunstgalleri som byr på en smak av Trondheims travle kulturelle scene.
Restauranten Nidelven tilbyr moderne meny inspirert av trender innen internasjonal kokekunst, og serverer retter laget med ferske, lokalproduserte råvarer. Baren Broen kan skilte med utsikt over Nidelva, og tilbyr drikker, ferske sandwicher og småretter.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 9,2 i score.

Hoteller i Stavanger

Scandic Stavanger City

Dette hotellet ligger i havneområdet i Stavanger og tilbyr moderne rom med flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Gamlebyen ligger mindre enn 10 minutters gange fra hotellet. Du finner spisesteder og butikker mindre enn en 5-minutters spasertur unna. Alle rommene på Scandic Stavanger City har safe, skrivebord og eget bad med dusj eller badekar. Noen av rommene har sittehjørne og utsikt over sjøen.
Hver morgen serverer hotellet en frokostbuffé med økologiske alternativer. Hotellrestaurant Varmen har åpent kjøkken og tilbyr lunsj- og middagsretter som er tilberedt med ferske, lokale ingredienser. Drikkevarer kan nytes i baren.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 8,6 i score.

Radisson Blu Atlantic Hotel

Miljøvennlige Radisson Blu Atlantic ligger 3 minutters gange fra Stavanger sentralstasjon og har gratis treningsstudio og badstue i toppetasjen, med utsikt over byen, fjorden og fjellene. WiFi er gratis. Gamlebyen i Stavanger ligger 250 meter unna.
Rommene på Radisson Blu Atlantic har aircondition, kabel-TV, kaffe- og tekoker og eget bad med dusj eller badekar.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 9,6 i score.

Scandic Royal Hotel Stavanger

Dette hotellet ligger i Stavanger sentrum, 5 minutters gange fra sentralstasjonen. Du får gratis adgang til hotellets treningssenter, med basseng, boblebad og badstue. Alle rommene har kaffe- og tekoker.
Scandic Royal Stavangers egen Roast Restaurant & Bar serverer typiske norske retter tilberedt med ferske, lokale råvarer. Baren serverer øl, vin og cocktailer. Frokostbuffeten serveres i atriet hver morgen.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 8,9 i score.

Flere tilbud

Våre beste spahoteller

Ta med kjæresten, bestevenninnen eller mamma på spahelg! Kom dere bort fra den hektiske hverdagen og nyt en avslappende helg på spa.

Gode tilbud på Skiferie i julen

Våkne til snødekte trær, opplyste skibakker og et hvitt landskap i julen. Bo i en hytte eller på et høyfjellshotell rett ved skibakken! Se våre tilbud på overnatting med Booking.com eller finn en pakkereise med Risskov for deg som ønsker litt mer inkludert.

Weekendferie – Sjekk de gode prisene

Om du ikke har muligheten til å ta en lang ferie har Risskov Bilferie korte opphold for hele familien.

Vi tar forbehold om prisforskjell og skrivefeil i tilbudene samt utsolgte datoer. Noen fasiliteter og aktiviteter kan være utilgjengelige grunnet Covid-19. Hotell anbefalinger og score er i følge Booking.com.

Hver gang du bestiller reiser hos våre partnere, gir vi 30% av vår provisjon til din favorittklubb - uten at det koster deg noe ekstra!

Innenlands Pakkereiser
Fly
Hotell og Feriehus

Gi penger til Klubben din ved å booke reisene dine hos oss.

Når du booker reiser gjennom lenker på denne siden kan du komme tilbake og legge inn bookingnummeret ditt og velge hvilken klubb som skal motta 30% av våre inntekter! Det koster selvfølgelig ingenting ekstra for deg!

Vis alle reiser
Les mer

Vi tror også du vil like disse artiklene