Vær turist i eget land -opplev Norge i år

Publisert: 
9/8/2021

Turist i eget land
Opplev hva vakre Norge har å by på!
I år ser det ut til vi får Norge helt for oss selv, uten store lass med turister på Norges mest populære steder. Mindre køer -perfekt anledning til å feriere i Norge!
Lei et feriehus ved kysten, book et hotell på fjellet eller fly til andre siden av Norge.

Finn gode tilbud på overnatting i Norge
Besøk den vakre sommerbyen Kristiansand, opplev midnattsolen i Nord-Norge eller besøk flotte Bergen.
Se tilbud >

Reis på bilferie til Norge med Risskov
Risskov er Europas største leverandør på bilferier! Finn pakkereiser med bil der overnatting og måltider er inkludert.
Se tilbud >

Finn gode flypriser i Norge
Med flysøket Kiwi finner du gode priser på flybilletter i Norge!

Se tilbud >

Her er tre reisemål vi anbefaler i Norge i år:

Bergen og fjordene i Vestlandet

Bergen møtes verdensarv av et stort musikkmiljø, trendy restauranter og mote. Du kan spasere gjennom sjarmerende brusteinsgater til kunstmuseer, oppleve Bryggen på nært hold eller ta Fløibanen eller Ulriksbanen til fjells. Fra Bergen er det korte avstander til flere av vestlandsfjordene, inkludert Hardangerfjorden med smak av eplemost og sider og Sognefjorden, som er Norges lengste. Ta turen de mange mindre fjordarmene i området, der du både kan oppleve isbreturer, sommerskisentre og idylliske fjordbygder. Flåmsbana til Flåm går hele sommeren og kåres stadig til en av verdens vakreste togreiser. Vil du ha ekstremsport eller utendørsopplevelser, er det kort vei til Voss og Nordfjord, der kan du haike og ta gondolen til topps.

Nordvestlandet og Geirangerfjorden

De syv søstre er et av de mest kjente fossefallene Geirangerfjorden. Fra Geiranger er det ikke lang vei til Trollstigen, som ligger like ved Åndalsnes, hvor du kan gå den kjente fjellturen Romsdalseggen eller ta Raumabanen. I Nordvest ligger jazzbyen Molde og vakre Kristiansund, mellom dem går ville og flotte Atlanterhavsvegen. Enda et høydepunkt er byen Ålesund, som er flott for turer på fjordene i området. Det er også fint å utforske de unike, små øysamfunnene utenfor kysten.

Lofoten og Nordland

Flotte fjell, glitrende fjorder, fantastisk fiskevær og kritthvite strender – badet midnattssol. Har du ikke vært i Lofoten og Vesterålen ennå, er det bare å bestille billett! Et høydepunkt i regionen er Kystriksveien, som følger vakre Helgelandskysten og ned til Trøndelag. Den regnes som en av verdens vakreste bilturer! Øyhopping med rutebåt langs denne kyststrekningen er fantastisk opp til kulturbyen Bodø. Øyhopp videre nordover, og finn nordlandsparadiset i Hamarøy, Kjerringøy eller Steigen. Ved svenskegrensen byr Narvik på mye krigshistorie for de som er interessert i det.

Gi penger til Klubben din ved å booke reisene dine hos oss.

Når du booker reiser gjennom lenker på denne siden kan du komme tilbake og legge inn bookingnummeret ditt og velge hvilken klubb som skal motta 30% av våre inntekter! Det koster selvfølgelig ingenting ekstra for deg!

Vis alle reiser
Les mer

Vi tror også du vil like disse artiklene