Nå kan du endelig reise til disse landene!

Publisert: 
9/8/2021

Fra 15. Juli kan du endelig reise til flere land i Europa uten å måtte være i karantene når du kommer hjem. Her er en oversikt over land du kan besøke i skrivende stund uten å måtte være i karantene. Husk at innreisereglene når som helst kan endre seg med tanke på covid-19 smittesituasjonen, så alltid sjekk UDs reiseråd før du bestiller reise.

Regjeringen åpner nå for reiser til og fra alle land i EØS- og Schengen-området med unntak av Spania, Portugal, Ungarn, Kroatia, Romania, Bulgaria og Luxembourg. Det åpnes også opp for reiser i Kronoberg, Skåne og Blekinge i Sverige.

Finn familievennlige hoteller på Kypros
Hyggelige restauranter, langgrunne strender og en behagelig atmosfære. Finn reiser for hele familien her!
Se tilbud >

Opplev vakre Hellas
Hellas bar utrolig mye å by på! Slapp av på de kritthvite strendene på de greske øyene, utforsk historie i Athen eller opplev gjestfriheten i Nord!
Finn pakkereiser her> eller søk hoteller her >

Utforsk vakre Italia
Vil du utforske spennende historie i Roma? Eller se de vakre kanalene i Venezia? Shoppe i Milano eller bade i krystallklart vann på kritthvite strender i sør?
Finn pakkereiser her > eller finn hoteller her >

Billig storbyferie i Riga, Latvia
Riga har i flere år vært en av de mest populære destinasjonene for en spahelg! Riga er lett å utforske og prisene er lave.
Finn pakkereiser her > eller finn hoteller her >


Romantisk ferie i Frankrike
La kjærligheten vokse i Paris eller gå langs strandpromenaden i Nice. Nyt franks mat, kjøp ferske baguetter og nyt et glass vin i sola
Finn pakkereiser her > eller finn hoteller her >

Storbyferie i Polen
Polen er et billig land å feriere i. Spaser i byen og se de vakre, historiske bygningene og shop til du går amok uten at det koster deg for mye.
Finn pakkereiser her > eller finn hoteller her >

Gi penger til Klubben din ved å booke reiser gjennom våre partnere

Når du booker reiser gjennom lenker på denne siden kan du komme tilbake og legge inn bookingnummeret ditt og velge hvilken klubb som skal motta 30% av våre inntekter! Det koster selvfølgelig ingenting ekstra for deg!

Vis alle reiser
Les mer

Vi tror også du vil like disse artiklene