Hvorfor bruke StøttKlubben?

Publisert: 
19/5/2022

Støtt Klubben er et unikt konsept som allerede samarbeider med 6 av idrettens særforbund og når ut til over 70.000 medlemmer.  

Gjennom vår nettbaserte booking plattform kan idrettsfamilier og alle som vil støtte klubben i sitt hjerte, bestille privatreiser, jobbreiser, klubbreiser, gruppereiser og lokale opplevelser i inn- og utland. 

Vi gir minimum 30% av våre inntekter direkte tilbake til klubbene, uten at det koster noe ekstra for den som bestiller. Mange vil påstå at dette er en av de enkleste formene for dugnad. Du må ikke være medlem i en idrettsklubb eller aktivt drive idrett for å bestille reisen din hos oss, alle som vil støtte klubben sin kan bruke Støtt Klubben!

Vårt forretnings konsept er bygd på “grasrot prinsippet”, det vil si at vi deler våre inntekter med klubben du velger.
Det er lov til å tipse venner og bekjente om oss, jo mer du og dine bruker Støtt Klubben, jo mer penger får klubbkassa til din klubb.


På våre nettsider finner du et variert tilbud av reiser; - by ferie i Norge og utlandet, charterreiser, bilferie, hotell og flybilletter samt en rekke spennende lokale aktiviteter.
Det eneste du trenger å gjøre er å bruke hjemmesiden til Støtt Klubben, for så å gå videre og bestille den reisen du vil fra en av våre mange samarbeids partnere. Når reisen er bestilt og betalt registrerer du ditt booking nummer fra din bestillings bekreftelse på vår side. Vi sørger for at pengene kommer til riktig klubbkasse! Enkelt og lønnsomt!      

For klubber som ønsker større inntektsmuligheter kan vi kostnadsfritt opprette og drifte en egen reiseside med klubbens logo. Klubben kan da sende en lenke ut til alle sine medlemmer og støttespillere og få dem til å bestille sin neste reise gjennom den siden.


ABX Sport og Helse AS er juridisk og økonomisk ansvarlig for alle Støtt Klubbens aktiviteter. ABX har aktiviteter for bedring av folkehelsen i sin formålsparagraf.

Gi penger til Klubben din ved å booke reisene dine hos oss.

Når du booker reiser gjennom lenker på denne siden kan du komme tilbake og legge inn bookingnummeret ditt og velge hvilken klubb som skal motta 30% av våre inntekter! Det koster selvfølgelig ingenting ekstra for deg!

Vis alle reiser
Les mer

Vi tror også du vil like disse artiklene