Opplev dansk sommeridyll!

Publisert: 
9/8/2021

Endelig kan vi besøke Danmark! Derfor er vi utrolig glade for at Danmark har gjenåpnet grensen. Nå er tiden er inne for å utforske deres fantastiske strender (har vi nevnt at de har den hviteste sand og det klareste blå vann), spise danske smørbrød og bare nyte den deilige, danske hygge.

Bestill overnatting ved kysten i Danmark
Med kritthvit sand, krystallklart vann og store sanddyner har Danmark noen av Europas fineste strender.
Se tilbud >

Finn gode flypriser til Danmark
Med flysøket Kiwi finner du gode priser på flybilletter til Danmark!

Se tilbud >


Reis på bilferie til Danmark med Risskov
Risskov er Europas største leverandør på bilferier! Finn pakkereiser med bil der overnatting og måltider er inkludert.
Se tilbud >

Aktiviteter vi anbefaler:

Legoland i Billund: 

Ta på solkremen og sommerhatten og ta med familien til Legoland!
Få den ultimate LEGOLAND-opplevelsen i vannskliene Flying Eagle, Dragon og X-treme Racers som gir deg sommerfugler i magen. Utfordre ninjaene i LEGO NINJAGO The Ride, bli mo i knærne av skrekk i Ghost - The Haunted House, utforske LEGOLAND ovenfra i LEGOTOP, eller se verdenskjente bygninger og steder i det koselige Miniland.

Tivoli i København:

Tivoli i København har mer enn 4 millioner besøkende hvert år, og er en av Danmarks mest populære attraksjoner. Tivoli ligger midt i København og er mer enn bare en fornøyelsespark. Besøkende fra hele verden kommer for å oppleve den spesielle stemningen og de fantastiske karusellene.
Det er også mye å gjøre for barn på Tivoli. Fornøyelsesparken har noe for alle aldre og interesser. Våghalsene kan hoppe på spennende attraksjoner som Aquila og Demonen, og de litt mindre, og mer forsiktige, kan se frem til dragebåter, veteranbiler, klassiske karuseller og en fargerik eventyrverden i Den Flyvende Kofferten. En annen populær aktivitet for hele familien er å se Tivolis egen ungdomsgarde spille og marsjere i sine fine uniformer - en perfekt miniatyr av dronningens garde.

Dyrehavsbakken, Klampenborg (også kjent som Bakken)

I Dyrehaven nord for København, blant hestevogner og dådyr, ligger verdens eldste fornøyelsespark. Bakken huser 33 forskjellige karuseller, spill, restauranter, isboder og god underholdning.
Her kan du ta hele familien til den berømte fornøyelsesparken, som ligger midt i Dyrehaven. Prøv de mange spillbodene, den gamle rutsjebanen, og når sulten dukker opp, kan du besøke en av bakeriets mange restauranter.
I løpet av sesongen kan du også oppleve mange gratiskonserter, barneunderholdning, temakvelder med musikk, komedie på friluftsscenen og mange andre underholdninger.

Gi penger til Klubben din ved å booke reisene dine hos oss.

Når du booker reiser gjennom lenker på denne siden kan du komme tilbake og legge inn bookingnummeret ditt og velge hvilken klubb som skal motta 30% av våre inntekter! Det koster selvfølgelig ingenting ekstra for deg!

Vis alle reiser
Les mer

Vi tror også du vil like disse artiklene