Black Week hos Booking.com i Bergen!

Publisert: 
12/8/2021

Du sparer minst 30 % hvis du booker før 1. desember. Se våre knallgode tilbud!

Se alle Black Friday tilbud hos Booking.com her >

Magic Hotel Korskirken

Dette designerhotellet ligger beleilig til, 400 meter fra den UNESCO-vernede Bryggen i Bergen, og tilbyr en restaurant og bar på stedet. Gratis WiFi er tilgjengelig overalt.

Alle rommene på Magic Hotel Korskirken har flatskjerm-TV med satellittkanaler. Du får eget bad med dusj. Hvis du er heldig, kan du kikke på stjernene gjennom glasstaket mens du ligger på sengen.

Magic Hotel Korskirken har døgnåpen resepsjon.

Priser fra 804,- spar opptil 336,-

Keyser Apartaments 6

Keyser Apartments 6 ligger i Bergen, i nærheten av Håkonshallen og både Universitetet og Universitetsmuseet i Bergen. Du kan koble deg til gratis WiFi.

Alle boenhetene har stue, sittehjørne med sofa, flatskjerm-TV med kabelkanaler, et fullt utstyrt kjøkken samt eget bad med dusj. Du kan leie håndklær og sengetøy på stedet mot en ekstra avgift.

Priser fra 2190,- spar opptil 593,-

Høyden Apartments

Høyden Apartments ligger i Bergen, nær Universitetet i Bergen, Universitetsmuseet og Rosenkrantztårnet, og har gratis WiFi.

Alle boenhetene har sittehjørne med sofa, flatskjerm-TV, vaskemaskin, eget bad med dusj og hårføner samt et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn, kokeplater, vannkoker og kaffemaskin.

Priser fra 882,- spar opptil 377,-

ANA's Bed & Breakfast

ANA's Bed & Breakfast ligger i Bergen, 3,2 km fra Universitetet og Universitetsmuseet i Bergen, og tilbyr en felles salong, en hage og gratis WiFi.

Dette private overnattingsstedet tilbyr kontinental frokost eller frokostbuffé.

Keyser Apartments 8

Keyser Apartments 8 er en velutstyrt leilighet med gratis WiFi som ligger kun 100 meter fra Bergen Universitet.

Leiligheten har en flatskjerm TV, privat bad og et fult utstyrt kjøkken.

Priser fra 1937,- spar opptil 486,-

Priser fra Booking.com sin nettside. Vilkårene til Booking.com gjelder. Vi tar forbehold om skrivefeil og utsolgte datoer. Pris er per person i dobbeltrom.

Gi penger til Klubben din ved å booke reiser gjennom våre partnere

Når du booker reiser gjennom lenker på denne siden kan du komme tilbake og legge inn bookingnummeret ditt og velge hvilken klubb som skal motta 30% av våre inntekter! Det koster selvfølgelig ingenting ekstra for deg!

Vis alle reiser
Les mer

Vi tror også du vil like disse artiklene