Nå kan du endelig reise til disse landene!

Fra 15. Juli kan du endelig reise til flere land i Europa uten å måtte være i karantene når du kommer hjem. Her er en oversikt over land du kan besøke i skrivende stund uten å måtte være i karantene. Husk at innreisereglene når som helst kan endre seg med tanke på covid-19 smittesituasjonen, så alltid sjekk UDs reiseråd før du bestiller reise.

Regjeringen åpner nå for reiser til og fra alle land i EØS- og Schengen-området med unntak av Spania, Portugal, Ungarn, Kroatia, Romania, Bulgaria og Luxembourg. Det åpnes også opp for reiser i Kronoberg, Skåne og Blekinge i Sverige.

Finn familievennlige hoteller på Kypros
Hyggelige restauranter, langgrunne strender og en behagelig atmosfære. Finn reiser for hele familien her!
Se tilbud >

Opplev vakre Hellas
Hellas bar utrolig mye å by på! Slapp av på de kritthvite strendene på de greske øyene, utforsk historie i Athen eller opplev gjestfriheten i Nord!
Finn pakkereiser her> eller søk hoteller her >

Utforsk vakre Italia
Vil du utforske spennende historie i Roma? Eller se de vakre kanalene i Venezia? Shoppe i Milano eller bade i krystallklart vann på kritthvite strender i sør?
Finn pakkereiser her > eller finn hoteller her >

Billig storbyferie i Riga, Latvia
Riga har i flere år vært en av de mest populære destinasjonene for en spahelg! Riga er lett å utforske og prisene er lave.
Finn pakkereiser her > eller finn hoteller her >


Romantisk ferie i Frankrike
La kjærligheten vokse i Paris eller gå langs strandpromenaden i Nice. Nyt franks mat, kjøp ferske baguetter og nyt et glass vin i sola
Finn pakkereiser her > eller finn hoteller her >

Storbyferie i Polen
Polen er et billig land å feriere i. Spaser i byen og se de vakre, historiske bygningene og shop til du går amok uten at det koster deg for mye.
Finn pakkereiser her > eller finn hoteller her >