Hvem er vi?

La oss presentere oss selv! I denne artikkelen forklarer vi mer om hvem vi er og hva vi brenner for

Støttklubben.no er en form for dugnadsarbeid som gir inntekter til din idrettsklubb. Når du bestiller en reise hos oss gir vi tilbake en del av våre inntekter til klubben din. Er idrettsorganisasjonene aktive i markedsføringen kan dette gi gode inntekter til klubben!
Vi har flere anerkjente samarbeidspartnere som blant annet Apollo, Restplass.no og Booking.com. Vi selger reiser til samme pris som leverandørene, og når det bookes en reise hos oss går en del av våre inntekter til deres idrettsklubb.

Hva med en dugnad som ikke koster deg tid eller penger? En dugnad du kan gjøre hjemmefra uten å selge doruller eller lage vaffelrøre!
Er det mulig?
Svaret er: JA!

Alt du trenger å gjøre er å bestille dine reiser gjennom Støttklubben.no, og registrere hvilken klubb som skal få pengene.

*Reiser til samme pris og betingelser som du får hos leverandøren eller andre reisebyråer.